Ανοιξιάτικο μακιγιάζ, το must χρώμα για να ανανεώσεις την εμφάνιση σου!

Το χρώμα της άνοιξης και πως θα το εντάξουμε στο μακιγιάζ μας

Αν υπάρχει ένα χρώμα που θα δείτε παντού φέτος την άνοιξη, είναι το λιλά – είναι μια από εκείνες τις αποχρώσεις που συνήθως χρησιμοποιούμε σαν σκιά αλλά αυτή τη χρονιά μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Για παράδειγμα, με το χρώμα του 2018 να είναι το βιολετί της λεβάντας οι ιριδίζοντες τόνοι της απόχρωσης, είναι ο τέλειος σύμμαχος για το  ανοιξιάτικο μακιγιάζ μας.  Θα δούμε επίσης πολλές αποχρώσεις του μωβ σε όλα τα χείλη.  Ακόμα και αν δεν είσαστε σίγουρες για το πώς να φορέσετε την απόχρωση σε όλο το πρόσωπό, σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις στην συνέχεια, απλά συνεχίστε να διαβάζετε.

ανοιξιάτικο μακιγιάζ λιλά χρώμα

Highlighter

Αν δεν αισθάνεστε σίγουρες ώστε να φορέσετε μωβ σκία σε όλο το βλέφαρο, μπορείτε απλά να διαλέξετε ένα highlighter με  λιλά χρώμα που θα ιριδίζει στις εσωτερικές γωνιές των ματιών σας, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

ανοιξιάτικο μακιγιάζ highlighter

Χείλια

Δοκιμάστε να φορέσετε ένα φωτεινό γυαλιστερό lip-gloss σε βιολετί απόχρωση επάνω από το κραγιόν σας για να φωτίσετε τα χείλη σας και να τα κάνετε να φαίνονται πιο γεμάτα. Έτσι με ένα απλό gloss το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας θα ξεχωρίζει.

ανοιξιάτικο μακιγιάζ lip gloss

Ανοιξιάτικο μακιγιάζ – Σκιά ματιών

Τολμήστε να δοκιμάσετε μία σκούρα λιλά σκιά ματιών, για ένα δυναμικό και έντονο βλέμμα! Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε μία φαρδιά γραμμή στις κάτω βλεφαρίδες σας για ένα πιο δραματικό look στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας.

ανοιξιάτικο μακιγιάζ clinique shadow

Μολύβι ματιών

Εάν προτιμάτε να το μολύβι για το μακιγιάζ των

ματιών σας η ιδανική επιλογή είναι μια έντονη γραμμή σε μία βαθιά και πιο σκούρα απόχρωση του μωβ. Με αυτόν τον τρόπο το βλέμμα σας θα έχει βάθος και κανείς δεν θα μπορέσει να πάρει τα μάτια του από τα δικά σας.

ανοιξιάτικο μακιγιάζ μολύβι

Πριν εφαρμόσεις τις συμβουλές μας για το τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου διάβασε τα πάντα για την περιποίηση προσώπου σου.