Αποτρίχωση στην Αθήνα: Ποια καταστήματα πρέπει να επισκεφτείς!

Όσο πλησιάζουν οι καλοκαιρινοί μήνες, τόσο τα καταστήματα για αποτρίχωση στην Αθήνα παίρνουν φωτιά.

Δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις; Γνώρισε 5 funky καταστήματα και δες την αποτρίχωση με άλλο μάτι!

Το Beauty Spirit Boutique Salon δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη διαδικασία της αποτρίχωσης προσώπου και σώματος, τόσο πριν όσο και μετά από αυτή.

Αποτρίχωση στην Αθήνα

Η αισθητικός του χώρου, θα σε ρωτήσει για τυχόν αλλεργίες και δερματικές παθήσεις, κρίνοντας αν μπορείς να προχωρήσεις στην αποτρίχωση ή όχι.

Ξεκινά με απολύμανση της περιοχής και σε περίπτωση που υπάρχουν τρίχες οι οποίες έχουν γυρίσει προς τα μέσα (θυλακίτιδα), τότε θα προετοιμάσει το δέρμα με ένα πίλινγκ, ώστε να βγουν όσες περισσότερες τρίχες γίνεται προς τα έξω. H αποτρίχωση γίνεται με κρύο ή ζεστό κερί καθώς και με κλωστή, αναλόγως την περιοχή.

Αποτρίχωση στην Αθήνα

Επίσης, ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στην περιποίηση του δέρματος μετά την αποτρίχωση. Σε ευαίσθητες περιοχές (μπικίνι, πρόσωπο, χέρια) ή όπου η αισθητικός κρίνει ότι χρειάζεται, χρησιμοποιείται ένα δροσερό γαλάκτωμα, που συντείνει αποτελεσματικά στην μακροχρόνια μείωση της φυσικής ανάπτυξης τριχών, με βάση ένα φυσικό φυτικό εκχύλισμα. Παράλληλα αποτρέπει τους ερεθισμούς από την αποτρίχωση, καθώς και τα ενοχλητικά «άσπρα σπυράκια» και προσδίδει ένα πολύ ευχάριστο αίσθημα δροσιάς και ανακούφισης.

To Fairynails Αμαρουσίου προτείνει αποτρίχωση με κλωστή ή κερί ανάλογα το σημείο του σώματος και τις προτιμήσεις σου!

Κάτι που μοιράστηκαν μαζί μας και πραγματικά μας ενθουσίασε είναι πως με τη μέθοδό τους η αποτρίχωση με κερί είναι ανώδυνη! Οι υπηρεσίες αποτρίχωσης είναι πολλές και σίγουρα θα βρεις εκείνη που σου ταιριάζει: Αποτρίχωση άνω χείλος (με κερί ή κλωστή), γραμμή μπικίνι, μασχάλες, πηγούνι, πλάτη, πόδια, προσώπου (με κερί ή κλωστή), φρύδια και χέρια! Στο κατάστημα μπορούν να εξυπηρετηθούν κι άντρες.

 Στο Golden Life Spa θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το πολύ διαφορετικό σύστημα εφαρμογής Laser, το X-Lase!

Αποτρίχωση στην Αθήνα

Κι ένας από τους λόγους που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα είναι ότι μπορείς να κάνεις κανονικά συνεδρίες χειμώνα –  καλοκαίρι! Η συσκευή εκπέμπει σε δυο μήκη κύματος, κατ’ επιλογή, αυτό του Alexadrite στα 755Nm και του Diode στα 810Nm. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, σε όλες τις περιοχές του σώματος, ενώ θα πρέπει να έχεις ξυριστεί 3 μέρες πριν το ραντεβού.

Είναι αποτελεσματικό σε κάθε τύπο δέρματος και χρώμα τρίχας με τον μικρότερο δυνατό αριθμό θεραπειών, η θεραπεία είναι γρήγορη κι ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στο μαυρισμένο δέρμα!

Αποτρίχωση στην Αθήνα και Mak Health & Beauty πάνε μαζί!

Αρχικά, για την αποτρίχωση με laser θα πραγματοποιήσεις ένα ραντεβού με τον ειδικό, για την εκτίμηση της απαιτούμενης θεραπείας, προσφορά κόστους και σχετικές οδηγίες. Στο Mak Health & Beauty, χρησιμοποιούν το Ηigh Speed LightSheer Duet. Πρόκειται για διοδικό laser που παράγει υψηλής συγκέντρωσης δέσμης φωτός σε μεγάλη επιφάνεια. Έχει ακόμα 2 κεφαλές ανάλογα με το μήκος της επιφάνειας που πραγματοποιείται η θεραπεία και τις ανάγκες σου.

Στο Posh – Your Beauty Stories μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε αποτρίχωση με κερί ή κλωστή.

Τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με κλωστή είναι πολλά, ειδικά όταν γίνεται σε μικρές περιοχές ή το πρόσωπο. Η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας διαρκεί για περίπου 20 ημέρες, αφού γίνεται από την ρίζα της τρίχας. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα, επομένως δεν υπάρχει φόβος αλλεργικής αντίδρασης, ενώ είναι μια οικονομική μέθοδος αποτρίχωσης. Ακόμα, είναι πολύ καλύτερη από άποψη υγιεινής, καθώς μόνο η κλωστή ακουμπάει το δέρμα και δεν επαναχρησιμοποιείται! Τέλος, είναι ιδανική για τα φρύδια, αφού αφαιρεί πολλές τρίχες ταυτόχρονα και σχηματίζεται πιο εύκολα το φρύδι.

Αποτρίχωση στην Αθήνα

Διάλεξε τον τύπο αποτρίχωσης που σε εξυπηρετεί καλύτερα και ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου! Κλείσε το ραντεβού σου https://www.funkmartini.gr/ κι έτοιμη για παραλία! 🏖️