Αύξησε τα έσοδα και τον τζίρο σου με το flash promo!

Αύξησε τα έσοδα και τον τζίρο σου με το flash promo!

Τι θα έλεγες για ένα γρήγορο και εύκολο promo που θα αυξήσει τα έσοδα της επιχείρησής σου πριν το καλοκαίρι; Συνδέσου τώρα στο πρόγραμμα διαχείρισης Funkmartini manager και δημιούργησε προσφορές για να προωθήσεις άμεσα και “έξυπνα” τις υπηρεσίες σου!

Flash Promo

Γέμισε τα κενά στο ημερολόγιο σου ακόμη και την τελευταία στιγμή. Η προσφορά όταν ενεργοποιηθεί θα είναι ορατή στον πελάτη, όταν πραγματοποιήσει την online του κράτηση μέσω της Funkmaritni.gr ή από την εφαρμογή.

Η δημιουργία ενός flash promo είναι πολύ απλή. Καθώς είσαι μπροστά στο ημερολόγιο, πρέπει να κάνεις κλικ στο εικονίδιο του κεραυνού που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη.

Έπειτα στο αναδυόμενο παράθυρο PROMO FLASH, θα βρεις τρία πεδία. 

  1. Τη διάρκεια
  2. Την επιλογή υπηρεσίας
  3. και το ποσοστό έκπτωσης

promo flash

Εάν επιλέξεις να εφαρμόσεις την προσφορά σε ολόκληρο τον τιμοκατάλογο, τότε θα πρέπει να ορίσεις την έκπτωση που θα εφαρμοστεί σε όλες τις υπηρεσίες. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ τουλάχιστον 10% και μέγιστο 80%. Αφού αποθηκεύσεις τις επιλογές που όρισες, το promo flash εφαρμόζεται στις υπηρεσίες που έχεις επιλέξει και θα απενεργοποιηθεί αυτόματα όταν λήξει η διάρκειά του.

promo flash

Μπορείς να δεις την διάρκεια της προσφοράς, κάτω από το εικονίδιο του κεραυνού, όσο βρίσκεσαι στο ημερολόγιο.

promo flash

Η διάρκεια μπορεί να τροποποιηθεί ή να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο και ανοίγοντας το ειδικό παράθυρο.

promo flash


Αν θες να ενημερώνεσαι καθημερινά για το πρόγραμμα Funkmartini manager ακολούθησε μας στο Facebook ή στείλε μας οποιαδήποτε απορία στο email.