Εντυπωσιακές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών εμπνευσμένες από το Instagram

Μάθε πρώτη όλες τις τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που κυριαρχούν στο Instagram

Όταν πρόκειται για την γυναίκεια ομορφιά, το Instagram έχει έναν τρόπο να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών για παράδειγμα που ξεκίνησαν με ένα #hashtag κατέληξαν να γίνουν μερικές από τις πιο διάσημες σε όλο τον κόσμο, αφήνοντας πίσω ό,τι και αν παρουσίαζαν οι μεγάλες πασαρέλες!  Επί του παρόντος, οι μεγαλύτερες τάσεις στο χρώμα των  μαλλιών για το φθινόπωρο του 2017 έχουν έρθει και έχουν κατακλύσει το Insta. Ενώ τα ονόματα τους ακούγονται σχεδόν κωμικά όπως —cream soda, cinnamon fade, fallayage – ουσιαστικά είναι παραλλαγές του ombre και του balayage που εξελίχθηκαν, ανανεώθηκαν και τώρα γίνονται το απολυτό trend για το φετινό φθινόπωρο. Εσύ θα τις τολμήσεις?!

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών – Vanilla Milkshake

Μπορεί να μοιάζει πολύ με ένα απλό – όσο απλό μπορεί να είναι ένα-  ombré, αλλά τα μαλλιά vanilla milkshake έχουν το δικό τους μείγμα σκουρόχρωμων ρίζων που όσο κατεβαίνει το μήκος τους γίνεται το πιο ανοιχτό ξανθό που υπάρχει. Ενώ οι άκρες φωτίζονται με ένα εκτυφλωτικό  ξανθό, οι ρίζες διατηρούνται φυσιολογικές για μια πιο ζωντανή εμφάνιση.

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών - Vanilla Milkshake

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών – Root Beer

Αυτό είναι το ιδανικό χρώμα για τις καστανόχρωμες γυναίκες, που θέλουν μία ανανέωση. Τα μαλλιά που έχουν το root beer χρώμα δίνουν την δυνατότητα για μια αλλαγή χωρίς όμως αυτή να είναι δεσμευτική αφού το χρώμα είναι στρατηγικά βαμμένο σαν λεπτές κορδέλες με αποχρώσεις σε ζεστά κόκκινα. Αυτή η τεχνική προσθέτει μία νέα διάσταση και ζεστασιά ενώ τα μαλλιά  διατηρούν την φυσική σκούρα τους απόχρωση.

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών - Root Beer

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών – Champagne Bronde

Σίγουρα όλες έχουμε ακούσει τον όρο bronde  (είναι εκείνο το ενδιάμεσο χρωματικά έδαφος ανάμεσα σε καφέ και ξανθό) και το Champagne Bronde είναι καινούργια και πιο δροσερή του αδερφή. Η αυστραλιανή κομμωτής Kaitlin Jade είπε ότι ενώ το μπρούντζινο σαμπάνι είναι ελαφρύ – αν κοιτάξετε αρκετά κοντά, μπορείτε να δείτε αποχρώσεις του λευκού – «φαίνεται απλά πιο σκοτεινό μέσα από το βάθος των χρωματικών του τόνων».

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών - Champagne Bronde

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών – Cream Soda

Όπως φαίνεται σε διασημότητες όπως η Hailey Baldwin και η Elisabeth Moss, το  Cream Soda είναι η πιο χρυσή απόχρωση που ταιριάζει μοναδικά με τα χρώματα του φθινοπώρου.  Συμπληρωμένο με χαμηλούς τόνους από μπεζ-καφέ και εξαιρετικά ζεστά χρυσά χρώματα, το πλούσιο αποτέλεσμα του λειτουργεί τόσο για ξανθές όσο και για καστανές. Η LA hairstylist Sunnie Brook είπε ότι αυτή η απόχρωση “δημιουργεί ένα είδος λάμψης γύρω από το πρόσωπο”. Το βλέπουμε και το θέλουμε.

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών - Cream Soda

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών – Fallayage

Δεν θα πρέπει να συγχέεται αυτή τη νέα τάση με το balayage, διότι το fallayage χαρακτηρίζεται από  λεπτές τούφες σαν κορδέλες στην απόχρωση του μελιού, του  σφενδάμου και άλλες εμπνευσμένες από την ίδια χρωματική παλέτα αποχρώσεις. Δεδομένου ότι τα μαλλιά φυσιολογικά φωτίζονται κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, αυτή η μέθοδος χαμηλής συντήρησης δίνει μία φωτεινότητα και  ζεστασιά μέσα στην θαμπάδα του φθινοπώρου.

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών - Fallayage

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών – Cinnamon Fade

Το ξέρουμε πάντα ότι το κόκκινο είναι μια τεράστια τάση για τα μαλλιά το φθινόπωρο, αλλά δεν ξέραμε  θα μπορούσε να ονομαστεί τόσο έξυπνα σε κανέλα που ξεθωριάζει. Η colorist Christine Silverman μας λέει ότι η απόχρωση  cinnamon fade επιτυγχάνεται εμπλουτίζοντας τις παλιές ανταύγειες με μια γήινη κόκκινη στιλπνότητα. Το αποτέλεσμα είναι μια διακριτική λάμψη που ζεσταίνει τα πάντα ακριβώς όπως θα έπρεπε εν καιρώ ενός  δροσερού, συννεφιασμένου φθινοπώρου.

Τάσεις στο χρώμα των μαλλιών - Cinnamon Fade