Επιχείρηση φρύδια! Τα λάθη που κάνουμε και πρέπει να αποφεύγουμε για τέλειο σχήμα.

Τέλεια Φρύδια?! Μάθε πως θα τα αποκτήσεις!

Κάπου στην εφηβεία αρχίζει η εποχή που ανακαλύπτουμε ότι τα φρύδια μας είναι ακόμη ένα κομμάτι της γυναικείας ομορφιάς που θέλει την προσοχή μας. Τα παχιά, γεμάτα εφηβικά φρύδια μας, δεν μας αρέσουν. Πολλές φορές κάνουμε το λάθος  και δεν εμπιστευόμαστε την αισθητικό για να μας δώσει το σωστό σχήμα και τις σωστές κατευθύνσεις και έτσι πιάνουμε στα χέρια μας το τσιμπιδάκι και αρχίζουμε να το “μαδάμε”. Συνήθως τα αποτελέσματα καταλήγουν να είναι τραγικά και από τότε που τα βγάζουμε για πρώτη φορά ξεκινούν και όλα τα λάθη μας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να συνεχιστούν, ούτε ότι δεν μπορούμε να διορθώσουμε ότι κάναμε. Για αυτό και παρακάτω έχουμε καταγράψει όλα τα συνήθη λάθη που κάνουμε με σκοπό να τα αποφύγουμε και φυσικά να αποκτήσετε τα καλύτερα φρύδια της ζωής σας!

#Λάθος 1

Κρατήστε τα μακριά από προϊόντα!

Αποφύγετε να βάζετε λοσιόν, αντηλιακά, make up ή ενυδατικές κρέμες πάνω ή γύρω από την περιοχή του φρυδιού. Όλα αυτά κάνουν τις τρίχες να πέφτουν και εμποδίζουν την ανάπτυξη τους. Έχουμε την τάση να αντιμετωπίζουμε τα φρύδια ως δέρμα, αλλά στην πραγματικότητα είναι θύλακες τριχών δεν πρέπει να βάζουμε κάτι επάνω τους.

#Λάθος 2

Χρησιμοποιήστε τον σωστό καθρέφτη

Αποφύγετε τους μεγεθυντικούς καθρέφτες. Να μην ξεχνάτε όταν φροντίζετε τα φρύδια σας να χρησιμοποιείτε θαμπό φωτισμό και να αποφύγετε τους μεγεθυντικούς καθρέφτες γιατί θα χάσετε την προοπτική και θα ξεφύγετε, κάνοντας λάθη…

#Λάθος 3

Μην το παρακάνετε με το ψαλίδι

Μια ασταθής, άνιση καμάρα δεν είναι χαριτωμένη. Για να κόψετε τα φρύδια σας με τον  σωστό τρόπο, βουρτσίστε τις τρίχες και απλώς κόψτε εκείνες που περισσεύουν και πετάνε.  Θέλετε να κρατήσετε τα φρύδια στο σημείο όπου θα φαίνονται τακτοποιημένα και ομοιόμορφα.

#Λάθος 4

Βεβαιωθείτε ότι τα φρύδια σας ξεκινούν στο σωστό σημείο

Υπάρχει μια κοινή παρανόηση ότι τα φρύδια πρέπει να ευθυγραμμίζονται με το ρουθούνια σας, αλλά το σωστό είναι να ευθυγραμμιστούν με την κορυφή της γέφυρας της μύτης. Ο διαχωρισμός των φρυδιών δεν θα πρέπει να είναι υπερβολικός, αλλά εκείνος που κάνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου να φαίνονται ευρύτερα.

#Λάθος 5

Ποτέ δεν είναι πολύ

Σίγουρα όλες θέλουμε να έχουμε γεμάτα φρύδια. Το κακό είναι ότι μερικές από εμάς το παρακάνουν με το μολύβι. Οι ειδικοί λοιπόν προτείνουν να χρησιμοποιείται για το γέμισμα τους μία απόχρωση λίγο πιο  σκούρα από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας.

#Λάθος 6

Το τσιμπιδάκι είναι η καλύτερη επιλογή

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αποτρίχωσης των φρυδιών, κλωστή, μην κερί, αλλά το τσιμπιδάκι παραμένει το καλύτερο από όλα με την μεγαλύτερη ακρίβεια και τα πιο ανώδυνα αποτελέσματα. Το σημαντικό είναι να μην υπερβάλλετε!

#Λάθος 7

Επενδύστε σε ένα κάλο μολύβι

Το σωστό, καλό ποιοτικά και γωνιακό μολύβι είναι ο σύμμαχος για υπέροχα φρύδια, βρείτε εκείνο που σας βολεύει και σας ταιριάζει και αποκτήστε το τέλειο αποτέλεσμα. Ένα καλό μολύβι φρυδιών θα πρέπει να δίνει την ψευδαίσθηση φυσικών.

Ήρθε η ώρα να μάθεις πως θα κάνεις επαγγελματικό μακιγιάζ ματιών.