Η “νέα” πραγματικότητα στα κομμωτήρια και τι πρέπει να προσέξεις!

Η “νέα” πραγματικότητα στα κομμωτήρια και τι πρέπει να προσέξεις!

Source: https://www.freepik.com/free-photo/client-making-manicure-beauty-salon_6426657.htm
Η σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα είναι γεγονός! Οι αγαπημένοι μας χώροι ομορφιάς και αισθητικής είναι ξανά κοντά μας με νέες συνθήκες και προϋποθέσεις. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε όσα πρέπει να γνωρίζεις και τα μέτρα που πρέπει να τηρήσεις, πριν επισκεφτείς το αγαπημένο σου σαλόνι ομορφιάς.
  1. Η προσέλευση σου στο κομμωτήριο πρέπει να γίνεται αποκλειστικά κατόπιν ηλεκτρονικού ραντεβού.
  2. Έχεις την υποχρέωση να φοράς προστατευτική μάσκα και γάντια.
  3. Καθώς στο κατάστημα θα εξυπηρετούνται μόνο 4 άτομα τη φορά, πρέπει να είσαι συνεπής στο ραντεβού σου και να φροντίσεις να μη χάσεις τη θέση σου.
  4. Όταν έρθει η στιγμή να πληρώσεις, προτίμησε να δώσεις την πιστωτική σου κάρτα και απέφυγε να δώσεις μετρητά.
  5. Το παν είναι η συνεργασία μαζί με τον επαγγελματία ομορφιάς. Όσο δύσκολη και πρωτόγνωρη είναι η κατάσταση για εσένα, άλλο τόσο και ακόμη περισσότερο είναι για εκείνον. Συνεπώς τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής πρέπει να τηρηρούνται και από τις δύο πλευρές.

Μετά το διάστημα του lockdown, η περιποίηση και η ανανέωση του εαυτού μας συνδέεται άμεσα με την αλλαγή και την τόνωση της ψυχολογία μας. Αυτή η “νέα” πραγματικότητα είναι μία τεράστια πρόκληση για όλους μας, αλλά και μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα αρχή. Το σημαντικό είναι να σκέφτεσαι θετικά και να βρίσκεις χαρά στα απλά καθημερινά πράγματα!


Κλείσε τώρα το ραντεβού σου μέσω της Funkmartini και…stay safe!