Καλοκαιρινά νυφικά χτενίσματα! Προτάσεις από τον Νικόλα Πρέκα.

Προτάσεις για νυφικά χτενίσματα για το καλοκαίρι του 2017

Ο γάμος είναι μια μοναδική στιγμή στην ζωή μιας γυναίκας. Σχεδιάζεται προσεκτικά από εκείνη και τον γαμπρό και αποτελεί ένα λαμπερό γεγονός για το ζευγάρι. Προσωπικά, αγαπώ πολύ τους καλοκαιρινούς γάμους για πάρα πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι γιατί σημαντικό ρόλο σε όλο το στήσιμο του “σκηνικού” παίζει το χρώμα. Το χρώμα στα λουλούδια που θα επιλέξεις, στην επιδερμίδα που θα έχεις αλλά και στα ξανοιγμένα από τον ήλιο και όχι μόνο μαλλιά σου. Μου αρέσει να παρακολουθώ φωτογραφίες με καλοκαιρινούς γάμους, και νυφικά χτενίσματα. Να χαζεύω το νυφικό και τα υπέροχα μαλλιά της νύφης, στολισμένα με λουλούδια χρωματιστά ή μη, ανέμελα κάτω ή πιασμένα. Η αλήθεια είναι ότι μετά την επιλογή του νυφικού, το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το χτένισμα.

Πάντα ήθελα την γνώμη των ειδικών για το τι ταιριάζει σε κάθε νύφη, σε κάθε στυλ και σε κάθε μαλλί. Γι’ αυτό και αποφάσισα να ρωτήσω έναν έμπειρο κομμωτή με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας,τον κο Νικόλα Πρέκα, για το ποια είναι η γνώμη του για τα νυφικά χτενίσματα για το καλοκαίρι του 2017.

Ο κος Πρέκας διατηρεί 2 καταστήματα στο Παγκράτι, ένα στην οδό Φιλολάου και ένα στην οδό Ευτυχίδου.

Του ζήτησα λοιπόν να επιλέξει 5 νυφικά χτενίσματα που προτείνει για καλοκαιρινούς γάμους και συνεπής όπως πάντα το έκανε. Σας τα παρουσιάζω ακριβώς όπως μας τα περιγράφει ο ίδιος!

Enjoy 😉

Νυφικό χτένισμα για κυκλαδίτικους γάμους

νυφικά χτενίσματα 1

Για μαλλιά που έχουν κάνει ήδη την τεχνική ombre,βάζουμε τζελ στα μαλλιά για να έχουν “σώμα”. Δημιουργούμε δύο κοτσίδες δεξιά και αριστερά στο επάνω μέρος. Χτένισμα κυρίως μεσημεριανό σε κυκλαδίτικο νησί και με μελτέμι.

Νυφικό χτένισμα για την Αθηναϊκή Ριβιέρα 

νυφικά χτενίσματα 2

Χτένισμα για πλούσια μακριά μαλλιά με κλασσικό χρώμα ξανθό σκούρο και φωτεινές ανταύγειες. Δημιουργούμε μπούκλες εσωτερικές με την πρέσα κι παρουσιάζουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι μπούκλες μπορεί να πέσουν και να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα vang. Απογευματινό εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Summer Glam  

νυφικά χτενίσματα 3

Χτένισμα βραδινό ρομαντικό σε ξανθά μακριά μαλλιά, αφού το προετοιμάσουμε κάνοντας μπούκλες με την πρέσα,το συγκεντρώνουμε στο πίσω μέρος δημιουργώντας ένα ανέμελο ελαφρύ σινιόν για νύφες που θέλουν σινιόν χωρίς την αυστηρότητά του.

Boho chic νυφικό χτένισμα 

νυφικά χτενίσματα 4

Σε κατάξανθα και λεπτά μακριά μαλλιά,δημιουργούμε μπούκλες για πιο σικ αποτέλεσμα.Αφού κάνουμε δύο κοτσίδες στο επάνω μέρος τις στολίζουμε με μικρά ανθάκια. Βραδινό χτένισμα για νύφες ψηλές και λεπτές.

Summer Breeze 

νυφικά χτενίσματα 5

Ξανθά μαλλιά με ανταύγειες. Αφού προετοιμάσουμε τα μαλλιά κάνοντας μπούκλες με το σίδερο,δένουμε τα μαλλιά στο πίσω μέρος κόμπο δημιουργώντας ένα βραδινό extreme χτένισμα. Για νύφες με δυναμική προσωπικότητα.