Καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ από τα καλλυντικά 3INA!

Μπορεί να είμαι παντρεμένη εδώ και 5 χρόνια όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην πρόσκληση των καλλυντικών 3INA για να δοκιμάσουμε ένα ολόφρεσκο καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ στο κατάστημα τους στο Mall Athens!

Το καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα απαιτητικό διότι προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθεί δύο κανόνες. Να δείχνει φρέσκο και δροσερό όσο και αν ανέβει η θερμοκρασία να μην είναι βαρύ, δυσανάλογο με την εποχή και την ατμόσφαιρα. Από την άλλη βέβαια, γούστα είναι αυτά, οπότε η κάθε νύφη έχει το δικαίωμα να ακολουθήσει αυτό που την κάνει να αισθάνεται όμορφα.

6+1 βήματα που ακολουθήσαμε για το καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ μου με τα καλλυντικά 3INA

  1. Ξεκινήσαμε με το fixing spray για σωστή ενυδάτωση πριν το μακιγιάζ.

καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ fixing spray

  1. Συνεχίσαμε με το matte & smooth primer και λίγη σιλικόνη την οποία εφάρμοσε η Μάγια ταμπονάριστα, για ένα λείο αποτέλεσμα. καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ primer
  2. Πολύ σημαντικό 3ο βήμα είναι η εφαρμογή του foundation, ένα μικρό μυστικό είναι ό,τι πάντα αναμειγνύεις 3 διαφορετικά χρώματα για να πετύχεις την κατάλληλη απόχρωση για το δέρμα σου. 
  3. Μετά που λέτε μου μίλησε για τον corrector, για τον οποίο ιδέα δεν είχα. Να σας πω τι κάνει, εντελώς απλά?! Είναι σαν να κάνει photoshop στο μακιγιάζ σου και εξαφανίζει τα πάντα, τα πάντα όμως! Θεϊκό προϊόν – μην ξεχάσεις να το αγοράσεις. καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ corrector
  4. C-o-n-t-o-u-r-i-n-g και τι δεν έβαλε για να κάνει σωστές φωτοσκιάσεις με λάμψεις στα κατάλληλα σημεία! Νομίζω οι λάμψεις δεν πρέπει να λείπουν σε καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ.καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ contouring
  5. Primer βλεφαρίδων, το ήξερες εσύ αυτό?! Τρομερό? Προετοιμάζει τις βλεφαρίδες για όγκο, μήκος, ελαστικότητα για να μπορέσουν να βαφτούν σωστά και κυρίως να μη φεύγουν στο ντεμακιγιάζ! Πόσο #funky tip είναι αυτό, μου λέτε?! καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ primer βλεφαρίδων
  6. Αφού σηκώσαμε τις βλεφαρίδες και τις βάψαμε, ήρθε η ώρα των χειλιών. Προσωπικά λατρεύω τα έντονα κραγιόν και θέλω να κυκλοφορώ πρωί, μεσημέρι, βράδυ φoρώντας ένα. Τώρα όμως προτίμησα ένα κοραλί, ζουμερό και δροσερό χρώμα, ότι πρέπει για το καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ μου. Tip : Εάν θέλεις έντονα μάτια στο μακιγιάζ σου, τότε πάντα μα πάντα πρέπει να ξεκινάς βάφοντας αυτά πρώτα έτσι ώστε να μην χαλάσει η βάση σου. 

Ταραααν, το αποτέλεσμα που είχα ονειρευτεί από τα χέρια της Μάγιας! Μιας και την βρήκα και τα είπαμε της ζήτησα να μας δώσει μερικές συμβουλές για το καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ.

Do

Προετοίμασε την επιδερμίδα σου με σωστή περιποίηση προσώπου, όπως έναν βαθύ καθαρισμό και μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης πριν την μεγάλη ημέρα.

Αγόρασε το κραγιόν που θα σου εφαρμόσει η μακιγιέρ για να το έχεις μαζί σου όλο το βράδυ και να μπορείς να το ανανεώνεις.

Βάλε βλεφαρίδες, το βλέμα σου είναι το πρώτο που πρέπει να ξεχωρίζει!

Don’t

Μην ακούσεις κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό σου, για το πως θέλεις εσύ να ξεχωρίσεις εκείνη την μεγάλη ημέρα.

Μην αφήσεις το μακιγιάζ σου τελευταία στιγμή, προγραμμάτισε τις πρόβες σου για να βρεις το στυλ που επιθυμείς.

3INA Make-up Services

Ήξερες ό,τι μπορείς να κλείσεις ραντεβού για μακιγιάζ στα καταστήματα 3INA στο Athens Mall, στον Κορυδαλλό και στο Χαλάνδρι και το αντίστοιχο ποσό να το εξαργυρώσεις σε προϊόντα?!

Walk in mini Demo 15.00

The 30-minute session 30.00

The 50-minute session 50.00