Άλλαξε γρήγορα & εύκολα τα ραντεβού στο ημερολόγιο σου!

Τώρα το ημερολόγιο σου γίνεται ακόμη πιο λειτουργικό!

Το ημερολόγιο σου είναι το καθημερινό σου εργαλείο. Αυτό πρέπει να έχεις ανοιχτό όλη την ημέρα μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σου για να μπορείς να εξυπηρετήσεις τους πελάτες σου και να διαχειριστείς σωστά τα “κενά” των υπαλλήλων σου.

Σήμερα βγάλαμε ένα νέο feature (λειτουργικό στοιχείο της πλατφόρμας), το οποίο θα σε βοηθήσει πολύ με την καθημερινή χρήση του ημερολογίου. Ονομάζεται Drag & Drop,  κοινώς “Τραβάς & Πετάς” ή ακόμη πιο απλά, δυνατότητα άμεσης αλλαγής των ραντεβού σου.

Με το Drag & Drop θα μπορείς να μετακινήσεις ένα ραντεβού στο ημερολόγιο σου, μόνο με μια απλή κίνηση στο ποντίκι σου. Θα μπορείς να “κλικάρεις/επιλέγεις” επάνω στο ραντεβού που θέλεις να αλλάξεις, θα κρατάς το ποντίκι σου συνεχόμενα μέχρι να μετακινήσεις το ραντεβού σου στην ημέρα και ώρα που επιθυμείς, θα το “αφήνεις” και τότε θα αλλάζει.

Δες το βίντεο

Ενημέρωση Πελάτη για την Αλλαγή Ραντεβού

Είναι πολύ σημαντικό, πριν την αλλαγή οποιουδήποτε ραντεβού, να έχεις ενημερώσει τον πελάτη σου.

Γιαυτό και όταν θα προσπαθήσεις να το μετακινήσεις, ένα pop up window (αναδυόμενο παράθυρο) θα σε ρωτάει εάν έχεις ενημερώσει τον πελάτη σου.

regular-drag

Ακόμη, θα σε ρωτάει, εάν θέλεις να τον ενημερώσεις μέσω sms ή push notifications (μόνο για χρήστες της iOS & android Funkmartini εφαρμογής)

Screen Shot 2017-06-30 at 15.59.42

Εφόσον έχεις το κινητό τηλέφωνο του πελάτη περασμένο στα στοιχεία του, άρα και στο ημερολόγιο σου, τότε η πλατφόρμα θα στείλει ενημερωτικό sms ή push με τα νέα στοιχεία της κράτησης.

Σημαντικό : Αυτό θα γίνεται για όλα τα ραντεβού που έχεις περασμένα στο ημερολόγιο σου και θέλεις να αλλάξεις, όχι μόνο για τα online ραντεβού που έχεις δεχτεί.

Σχετικά με τα sms : sms σε χρήστες στέλνονται μέσω της πλατφόρμας Funkmartini και αποκλειστικά από το δικό σου κατάστημα εφόσον έχεις credits (μονάδες) στο πλάνο σου. Αφορά πλάνα PRO ή GOLD στα οποία δίνονται 50sms/μήνα δωρεάν. Με την εξάντληση του δωρεάν πακέτου, μπορείς να αγοράσεις sms credits μέσα από την πλατφόρμα με χρέωση €)0,056/sms (+Φ.Π.Α.).

Σχετικά με το push notification : Το push notification αποστέλλεται σε χρήστες που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή της Funkmartini στο κινητό τους (iOS & android) και δεν χρεώνονται. Εφόσον ο πελάτης σας έχει κατεβασμένη την εφαρμογή, το σύστημα το “αναγνωρίζει” και του στέλνει αυτόματα push notification με αποτέλεσμα να μην καταναλώνει sms credits σας.

Αλλαγή Ραντεβού που πρόκειται για πακέτο υπηρεσιών

Εάν η αλλαγή που θέλετε να πραγματοποιήσετε πρόκειται για ένα πακέτο υπηρεσιών, για παράδειγμα (χτένισμα & μανικιούρ), τότε η πλατφόρμα δεν σαν “επιτρέπει” να το τοποθετήσετε σε άλλη ημερομηνία και ώρα η οποία δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το πακέτο υπηρεσιών.

package-drag

Γιαυτό και θα σας ζητήσει να κάνετε επεξεργασία του ραντεβού.

Screen Shot 2017-06-30 at 16.24.18

Ξεκίνα τώρα να το χρησιμοποιείς, θα σε βολέψει απίστευτα!