Μακιγιάζ, σημαντικά βήματα για σωστή εφαρμογή!

Αυτή είναι η σωστή σειρά εφαρμογής του μακιγιάζ σας!  

Όσο και αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ρουτίνα της εφαρμογής του μακιγιάζ μας είναι γνωστή και σωστή υπάρχουν ακόμα μερικές ερωτήσεις που έχουμε όσον αφορά την εφαρμογή-ειδικά την σειρά. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η σειρά με την όποια εφαρμόζουμε τα προϊόντα, μπορεί να επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα αρκετά. Εφόσον θέλουμε να εξασφαλίζουμε ένα λαμπερό δέρμα, ήρθε η ώρα να μάθουμε ό, τι χρειαζόμαστε από έναν  επαγγελματία. Η make-up artist  Jo Baker μας ενημερώνει δίνοντας μας τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε!

μακιγιάζ Jo Baker

Όλοι γνωρίζουμε ότι το υπέροχο μακιγιάζ ξεκινά με εξαιρετική περιποίηση. Πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος, θα πρέπει  να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας έχει καθαριστεί, απολεπιστεί και ενυδατωθεί. Προσθέστε έναν ορό στην  τελετουργία σας για να κλειδώσετε με επιπλέον ενυδάτωση το δέρμα σας και μην ξεχνάτε την κρέμα ματιών και το primer.   Το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που πρέπει να εφαρμόσετε είναι το make-up και στη συνέχεια μπορείτε να προχωρήστε στο concealer. Καλύψτε τυχόν σημεία ή περιοχές με ατέλειες και φωτίστε τις περιοχές του προσώπου που θέλετε να τονίσετε.

Βελτιώστε το συνολικό σχήμα του προσώπου σας με μπρονζέ και ρουζ. Χρησιμοποιήστε το μπρονζέ σας για να δημιουργήσετε κοψίματα και γωνίες στο πρόσωπο σας και  χρησιμοποιήσετε το ρουζ για να προσθέσετε ένα φυσικό κοκκίνισμα στα μαγουλά σας για να φαίνεστε πιο υγιείς. Επάνω από τα μάγουλά σας προσθέστε highlighter για επιπλέον λάμψη.

μακιγιάζ bronze

Δεν είναι όλες οι γυναίκες οπαδοί του μακιγιάζ ματιών, αλλά αν είστε, αυτό είναι το επόμενο βήμα σας.  Υπάρχουν και εκείνες που προτιμούν μία γραμμή από μολύβι ή eyeliner ή μόνο μάσκαρα. Ότι και αν επιλέξετε τα μάτια είναι το επόμενο βήμα.

Το καλύτερο και τελευταίο κομμάτι είναι τα χείλια σας. Όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να είναι τέλεια πριν από την εφαρμογή του περιγράμματος, του κραγιόν και / ή του lipgloss.

μακιγιάζ χείλη

Τώρα είσαστε έτοιμες να καταπλήξετε!

Extra tip: Αν θέλετε το μακιγιάζ σας να κρατήσει για ώρες μπορείτε να ψεκάσετε το πρόσωπο σας με ένα σπρέι σταθεροποίησης.