Ο πρωτοπόρος και καταξιωμένος Hair Stylist, Νικόλας Πρέκας μαζί με την ταλαντούχα ομάδα του, γιορτάζουν φέτος τα 30 χρόνια έντιμης και επαγγελματικής του δραστηριότητας στο χώρο της κομμωτικής από το 1989 έως σήμερα.
Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της κομμωτικής τέχνης σε ηλικία μόλις 13 χρονών. Όντας αφοσιωμένος στο χώρο αυτό, σε ηλικία 19 ετών του δίνεται η ευκαιρία να μάθει κοντά στον εξαιρετικό κομμωτή και πετυχημένο επιχειρηματία “Άγγελο”, διατελώντας μία συνεργασία μαζί του 10 ετών.
Ύστερα, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό κατάφερε να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της διεθνούς κομμωτική τέχνης, καθώς και αποτέλεσε συνεργάτης του γνωστού Alexandre de Paris.
Με γνώμονα το πάθος για δημιουργία και αγάπη για την τέχνη που υπηρετεί, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα και να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στο Παγκράτι. Ο δρόμος της επιτυχίας δεν άργησε να έρθει, αφού έχτισε την φήμη του, χτενίζοντας κάθε γυναίκα με μοναδικό τρόπο. Επίσης, την ίδια περίοδο διετέλεσε πρόεδρος της κορυφαίας ελληνικής καλλιτεχνικής ομάδας κομμωτών Haute Coiffure Ελλάδας.
Σήμερα, ο Νικόλας Πρέκας, με αναγνωρισμένη και ταυτόχρονα επιτυχημένη πορεία έχει, πλέον στο δυναμικό του τρία κομμωτήρια. Τα δύο βρίσκονται στο Παγκράτι, στη Φιλολάου και Ευτυχίδου και το τρίτο και ολοκαίνουργιο “ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΕΚΑΣ HAIR SALON’’ βρίσκεται στον Ελαιώνα. Επιπλέον, είναι επίσημος συνεργάτης του Νο1 brand Loreal Professionel, παρέχοντας στα κομμωτήρια του premium επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και styling.
Με συνεχή ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας, εκπαιδεύει τους ανθρώπους του διαρκώς με νέες υπηρεσίες και τεχνικές με στόχο να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς στους πελάτες του.
Παρακάτω παρουσιάζουμε τα μοναδικά του χτενίσματα, διεθνών προδιαγραφών, για προσωπική έμπνευση και στυλ:
” Η τέχνη δεν έχει σύνορα, αισθάνεσαι όμορφα όπου και αν βρίσκεσαι, πόσο μάλλον να έχεις και την αποδοχή του κόσμου ”
ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΡΕΚΑΣ