Οι νέες συνήθειες στην περιποίηση των μαλλιών σας για αυτή την εποχή!

Περιποίηση μαλλιών: Η νέα beauty συνήθεια σου

Όσο λυπημένες και αν είσαστε που το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος και ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στο μπικίνι, τα σανδάλια και τα ροζ αέρινα φορέματα, αυτό που κάνει χειρότερη αυτή την εποχή που επιστρέφουμε στην πραγματικότητα είναι ότι το Φθινόπωρο τα μαλλιά μας είναι στην χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσαν. Εμείς σας έχουμε όλες τις συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών σας για να γίνουν λαμπερά & υγιή και εσείς ακαταμάχητη 😉

de3f77e646f0a3c037a19dfbbbad22f6

Πώς να φροντίσετε τα μαλλιά σας το Φθινόπωρο

Είτε το γνωρίζετε είτε όχι, τα μαλλιά σας μπορεί να υποφέρουν από τις ημέρες σας στον ήλιο και από τα συσσωρευμένα αντιηλιακά, το θαλασσινό αλάτι και τα λάδια που βάζατε για ενυδάτωση. Τα σαμπουάν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποβάλλεται τον καθημερινό ιδρώτα, τα φυσικά έλαια του κεφαλιού και τη σκόνη, αλλά χρειάζεστε κάτι πιο δυνατό για μια πλήρη επαναφορά. Ένα καθαριστικό σαμπουάν το όποιο θα σας  απαλλάξει από όλη αυτή την καλοκαιρινή συσσώρευση και θα σας βοηθήσει να μπείτε στο Φθινόπωρο με καθαρό κεφάλι.

Ενυδάτωση τώρα

Ενώ η υγρασία  του καλοκαιριού μπορεί να είναι ανυπόφορη, όταν αφορά τα μαλλιά μας, κάνει θαύματα. Αλλά, καθώς η υγρασία στον αέρα μειώνεται ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα, τα μαλλιά σας θα νιώσουν άμεσα τις συνέπειες.  Αντί να τα αφήσετε έρμαια στον ξηρό Φθινοπωρινό αέρα, ενσωματώστε στην περιποίηση τους μια ενυδατική μάσκα μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον.

2ff5fa95a449bb0b0198f1f4f5df9234

Επενδύστε στα λεύκα είδη

Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο με την συνεχόμενη ζέστη που αντιμετωπίσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε δροσεροί, συμπεριλαμβανομένου και του ύπνου σε ανάλαφρα σεντόνια. Ωστόσο, τα υφάσματα όπως το λινό και το βαμβάκι μπορεί να είναι απορροφητικά και ιδανικά για υψηλές θερμοκρασίες αλλά έχουν σαν αποτέλεσμα να αφυδατώνουν τα μαλλιά, προκαλώντας σπάσιμο και ψαλίδα (για να μην αναφέρουμε τις επιδράσεις τους στο δέρμα σας). Αυτό το Φθινόπωρο, αλλάξετε τα σεντόνια σας και αποκτήστε μαξιλαροθήκες από μετάξι. Τα μαλλιά σας θα σας ευγνωμονούν…

4c205218d945ad8572a9b6a26af59f39

Κουρευτείτε!!

Το αλάτι, το χλώριο και οι σκληρές ακτίνες UV έχουν προκαλέσει μεγάλα πλήγματα στα μαλλιά σας όλο το καλοκαίρι και τώρα ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε τον κομμωτή σας για μία πλήρη ανανέωση. Ζητήστε από τον αξιόπιστο γκουρού των μαλλιών να αξιολογήσει τη ζημιά και να κόψει τις άκρες σας ή αν είσαστε αρκετά τολμηρές να αλλάξετε εντελώς το look σας με ένα νέο κούρεμα. Εάν είστε σαν εμάς, ίσως να προσπαθείτε να διατηρήσετε το μήκος σας, αλλά πιστέψτε μας, ένα απλό “τριμάρισμα” θα κάνει μια τεράστια διαφορά στο σύνολο των μαλλιών σας και εκείνα θα σας ευχαριστήσουν δείχνοντας τόσο όμορφα όσο το Φθινόπωρο που άρχισε.