Οι 7 τάσεις ομορφιάς που πρέπει να ξέρεις για φέτος!

Ο Σεπτέμβρης φέρνει μαζί του και 7 τάσεις ομορφιάς που θα φορεθούν πολύ τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα! Πάρε μια γεύση από τα trends που κυριάρχησαν στις πασαρέλες!

Τα κόκκινα χείλια

Είναι all time classic και ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα και στυλ. Οι αποχρώσεις κυμαίνονται από έντονο μέχρι βαθύ βουργουνδί. Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις τόσο ματ όσο και glos αποτέλεσμα.

Smokey eye

To διαχρονικό smokey eye απέκτησε διαφορετική πνοή με πιο γήινες chic αποχρώσεις. Έτσι το μακιγιάζ κρατείται σε ήπιους τόνους, ενώ τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω τονίζουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα.

Νeon eyeliner

To κλασικό μαύρο eyeliner είναι σταθερή αξία. Παρόλ’ αυτά στις πασαρέλες είδαμε έντονες, φωτεινές γραμμές με χρώματα που ζωηρεύουν το βλέμμα και το κάνουν πιο νεανικό.

Φυσικό μακιγιάζ

Απ’ ότι φαίνεται το no make up make up look ήρθε για να μείνει. Σε συνδυασμό με λαμπερή επιδερμίδα θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την ομορφιά και τα χαρακτηριστικά σου. Η υγιής όψη ενισχύεται με ρουζ σε ροζ αποχρώσεις και lip gloss στα χείλη.

Φράντζες κι αφέλειες

7 τάσεις ομορφιάς

Oι φράντζες κι οι αφέλειες επέστρεψαν πιο δυναμικές από ποτέ. Σε κάθε στυλ, ύφος και μήκος ακόμα και σε κατσαρά μαλλιά. Δες εδώ ποια φράντζα ταριάζει σε σένα!

Χρώματα

7 τάσεις ομορφιάς

Κόκκινα, πλατινέ, μαύρα, bronde, pastel. Πολύ μεγάλη η γκάμα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει σε ψυχρές αλλά και πιο θερμές αποχρώσεις.

Όγκος

7 τάσεις ομορφιάς

H τελευταία από τις 7 τάσεις ομορφιάς είναι ο όγκος στα μαλλιά! Εμπνευσμένα από τα 60’s και τα 70’s το glamour look επέστρεψε και θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Ποιο από τα παραπάνω trends θα τολμήσεις;

Κλείσε ραντεβού!