Προϊόντα μακιγιάζ 3INA, η #funky γνωριμία μας!

Γνωρίσαμε τα προϊόντα μακιγιάζ 3INA & τα αγαπήσαμε από την πρώτη μάτια!

Όταν ανακαλύπτω μία εταιρεία καλλυντικών η πρώτη μας συνάντηση είναι πολύ σημαντική.  Συνήθως ή θα είναι έρωτας από την πρώτη μάτια ή θα αγαπηθούμε με τα χρόνια, ίσως πάλι και καθόλου. Στην περίπτωση των προϊόντων 3ΙΝΑ ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος! Αυτό που με έκανε να θέλω να τα γνωρίσω, ήταν η υπέροχη minimal συσκευασία τους με το πρωτότυπο λογότυπο. Όταν ανακάλυψα τις υφές και τα χρώματα, τότε δεν μπορούσα να ξεκολλήσω! Τα προϊόντα μακιγιάζ 3INA μου έκλεψαν την καρδιά 🙂

Τώρα που αρχίζει η εορταστική περίοδος δεν θα μπορούσα να σας προτείνω καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ από τα 3ΙΝΑ, για προσωπική χρήση ή ακόμα και για δώρα. Πιστέψτε με καμία γυναίκα δεν θα μείνει ασυγκίνητη, εάν της τα χαρίσετε! Στην συλλογή μου πρόσθεσα ένα ακόμα κόκκινο κραγιόν – απλά γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ- με υπέροχη ύφη, σταθερό και το ματ αποτέλεσμα του είναι ιδανικό για να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Από τα αγαπημένα μου έγιναν τα βερνίκια νυχιών με τα πολύ όμορφα χρώματα τους, αλλά κυρίως για την καταπληκτική εφαρμογή τους! Τα βερνίκια νυχιών 3ΙΝΑ, απλώνονται υπέροχα και είναι πολύ σταθερά, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.  Το ίδιο ισχύει και για τα μολύβια ματιών, ενώ τα χρωματιστά eyeliner είναι τόσο όμορφα που ακόμα και οι πιο συντηρητικές από εμάς θα υποκύψουν και θα τα φορέσουν!

Εμείς είμαστε ερωτευμένες με τα 3ΙΝΑ, εσείς δεν έχετε πάρα να τα γνωρίσετε από κοντά και να θυμηθείτε τα λόγια μας! Επίσης ένα από τα πιο σημαντικά και θετικά στοιχειά της συγκεκριμένης μάρκας είναι ότι συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα με την μόδα και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές που κυκλοφορούν!

Γνώρισε τα μέσα από τα #funky καταστήματα τους στον Κορυδαλλό & το Χαλάνδρι!

💕 Κλείσε online ραντεβού, μάζεψε πόντους και θα τα βρεις και στο αγαπημένο σου Funkmartini #Happybox!