Προϊόντα Philip Martins, 5 λόγοι που αξίζει να τα αγαπήσεις!

Προϊόντα Philip Martins, μάθε γιατί τα αγαπώ

Είναι γνωστό ότι δεν συνηθίζω να γράφω για προϊόντα, υπηρεσίες και καταστήματα τα οποία δεν έχω επισκεφτεί η ίδια και δεν έχω προσωπική άποψη. Η επαφή με ένα προϊόν και μια υπηρεσία είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή για τον κάθε ένα και πλήρως υποκειμενική. Έχω αρκετούς λόγους για τους οποίους γράφω αυτό το blog post αλλά ο κυριότερος είναι ένας, τα ίδια τα προϊόντα Philip Martins που αξίζουν την προσοχή μας γιατί μοιάζουν όσο λίγα με…το τέλειο προϊόν για τα μαλλιά και το σώμα.

προϊόντα Philip Martins v1

1. Για τα φυσικά συστατικά τους

Είναι μια premium εταιρεία που παράγει 100% επαγγελματικά προϊόντα με την χρήση φυσικών συστατικών.

προϊόντα Philip Martins v2

2. Για τις κορυφαίες βαφές

Οι βαφές τους και τα προϊόντα Philip Martins για την περιποίηση του χρώματος εξασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα μεγάλη διάρκειας ενώ είναι φιλικά για την υγεία των μαλλιών και του δέρματος.

προϊόντα Philip Martins v3

3. Για τα υπέροχα αρώματα τους

Από το shampoo, στο λάδι jojoba και όλα τα προϊόντα styling, οι μυρωδιές τους είναι συγκλονιστικές ενώ σε φέρνουν σε απόλυτη αρμονία με την φύση.

προϊόντα Philip Martins v4

4. Το δίκτυο συνεργατών της

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα της Philip Martins δεν είναι “τυχαία” κομμωτήρια αλλά ενημερωμένοι, sophisticated κομμωτές που παρέχουν συνολική εμπειρία στους πελάτες τους. Είναι τα καλύτερα κομμωτήρια γύρω σου, πίστεψε με. Μπορείς να τα βρεις στο store locator της Philip Martins.

προϊόντα Philip Martins v5

5. Για την θεραπεία Jojoba Pure Oil

Μεταμορφώστε τα θαμπά,ταλαιπωρημένα και άτονα μαλλιά σας με την δύναμη της φύσης!
Η #JojobaPureOil είναι η αγαπημένη θεραπεία πολλαπλών χρήσεων των κομμωτών. Εγώ την δοκίμασα στα μαλλιά μου στο κομμωτήριο Giorgos Kardaras Hair Workshop στην Αργυρούπολη!

 

προϊόντα Philip Martins jojoba oil

Ένας ακόμη λόγος που τα αγάπησα είναι για την ιταλική φινέτσα τους και τις υπέροχες συσκευασίες τους. Ο ιδρυτής της μάρκας, Mauro Trimigliozzi εμπνεύστηκε το όνομα της εταιρείας από τα ονόματα των παιδιών του τα οποία όπως αναφέρει συμβολίζουν την αληθινή αγάπη και την αγνότητα.