Πώς θα φροντίσεις το δέρμα σου μετά τις διακοπές!

Επέστρεψες μετά την άδεια σου ανανεωμένη και μαυρισμένη; Τέλεια! Ώρα να φροντίσεις και το δέρμα σου μετά τις διακοπές! Έτσι, το μαύρισμά σου θα διατηρηθεί παραπάνω αλλά και θα ξεδιψάσεις την επιδερμίδα σου!

Επίλεξε θεραπεία σώματος ανάλογα με τις ανάγκες που έχεις. Προτείνουμε σίγουρα θεραπεία ενυδάτωσης κι αναδόμησης.

Ακόμα, σίγουρα πρέπει να φροντίσεις το πρόσωπο σου. Ένας καθαρισμός είναι σίγουρα απαραίτητος, ώστε να απομακρυνθούν ρύποι από την παραλία κι υπολείμματα από αντηλιακό ή make up. Στη συνέχεια, κάνε μια θεραπεία ενυδάτωσης ή προτίμησε οξέα για αντιγήρανση και λάμψη.

το δέρμα σου μετά τις διακοπές

Μην παραμελήσεις τα μαλλιά σου! Το αλάτι και το χλώριο σε συνδυασμό με τον ήλιο τα ταλαιπωρούν πολύ περισσότερο απ’ ότι νομίζεις. Καλό θα ήταν να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου και να πραγματοποιήσεις ένα κούρεμα στις άκρες σε περίπτωση που το χρειάζεσαι.

Στη συνέχεια, μια μάσκα ενυδάτωσης σε συνδυασμό με μια θεραπεία αναδόμησης θα κάνουν θαύματα στα μαλλιά σου. Τέλος, αν είναι βαμμένα σίγουρα θα χρειάζονται μια ανανέωση για να φαίνονται λαμπερά κι υγιή!

το δέρμα σου μετά τις διακοπές

Κάτι ακόμα που χρειάζεται περιποίηση μετά τις διακοπές είναι τα άκρα σου. Μπορείς να κάνεις ένα απλό βάψιμο στα χέρια και να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τα πόδια σου. Ένα χαλαρωτικό πεντικιούρ σε συνδυασμό με ένα session ρεφλεξολογίας που θα σε ανακουφίσει πολύ!

Τέλος, κάτι τελευταίο που πιθανώς θα χρειαστεί ανανέωση είναι οι βλεφαρίδες σου. Αν έχεις extension, σίγουρα τώρα είναι μια καλή στιγμή για τη συντήρησή τους.

Φρόντισε το δέρμα σου μετά τις διακοπές όσο περισσότερο μπορείς. Έτσι, θα διατηρήσεις για λίγο παραπάνω το αίσθημα των διακοπών, της ξεκούρασης και της χαλάρωσης.

Φυσικά, μην ξεχνάς να φοράς πάντα αντηλιακό και να ενυδατώνεις το σώμα και τα μαλλιά σου όσο πιο συχνά είναι δυνατόν στην καθημερινότητα σου!