Σοκολατοθεραπεία: Η must περιποίηση για το καλοκαίρι!

Η αγαπημένη beauty expert Κορίνα Συλλογίστου, έζησε την απόλυτη εμπειρία σοκολατοθεραπείας στο σύγχρονο και μοντέρνο χώρο Crystal spa στο Χαλάνδρι, κλείνοντας το ραντεβού της μέσω της Funkmartini. Η θεραπεία που απόλαυσε ήταν η σοκολατοθεραπεία σώματος και είμαστε έτοιμοι να μάθουμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες!

Το Crystal Spa το γνώρισα μέσω της Funkmartini & το τελευταίο έτος είναι το μοναδικό που εμπιστεύομαι για την περιποίηση των νυχιών μου. Αυτή τη φορά, όμως, έζησα στο αγαπημένο μου spa την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης με την πιο απολαυστική θεραπεία, την σοκολατοθεραπεία. 

Το hot chocolate massage είναι μία ξεχωριστή εμπειρία που συνδυάζει τις ευεργετικές & αντιοξειδωτικές ιδιότητες της σοκολάτας με τη δράση του μασάζ.  Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα και κυρίως ηρεμεί. Εστιάζει σε όλο το σώμα, άλλα στην περίπτωση της Κορίνας, καθώς δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα πάχους, δόθηκε έμφαση στην περιοχή των ποδιών και λιγότερη στην κοιλιά.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά!

Αρχικά, ο 1ος όροφος του Crystal Spa είναι διαμορφωμένος με καλαισθησία και εκεί πραγματοποιούνται οι θεραπείες σώματος και η sauna.  Η θεραπεία γίνεται σε τρεις φάσεις.

  1. Αρχικά, πραγματοποιείται μασάζ με χρήση θερμαντικής κρέμας ώστε να δημιουργηθεί έντονη υπεραιμία και να ενεργοποιηθεί η λέμφος. Η συγκεκριμένη φάση βοηθάει ώστε να βελτιωθεί η όψη της επιδερμίδας με τοπικό πάχος ή και κυτταρίτιδα.
  2. Στη συνέχεια, γίνεται απολέπιση σε ολόκληρο το σώμα με scrub μέντας. Η θερμαντική και απολεπιστική της δράση βοηθάει τα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν βαθιά στα κύτταρα της επιδερμίδας. Σειρά έχει το…τύλιγμα. Ναι, ναι! Χέρια, κοιλιά και πόδια τυλίγονται με μια ειδική μεμβράνη για μερικά λεπτά.  Αφού περάσει ο χρόνος που απαιτείται, ακολουθεί το πιο απολαυστικό κομμάτι της θεραπείας: η σοκολάτα!
  3. Η σοκολάτα δρα κατά της κυτταρίτιδας και του λίπους, γιατί όταν επαλείφεται στο σώμα, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και αυξάνει τη λεμφική παροχέτευση. Έπειτα, ένα δεύτερο scrub με βάση το κακάο και με μέτριους κόκκους έρχεται να χαρίσει στο σώμα όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας. Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνεται ο χρόνος δράσης να αξιοποιηθεί κάνοντας sauna, ώστε ο ατμός και η θερμοκρασία να ενισχύσουν τη δράση της θεραπείας.
Το τελικό στάδιο!

Περίπου 20′ μετά αφαιρείται η σοκολατένια κρέμα στο ντους έχοντας την αίσθηση της απόλυτης ευεξίας! Το δέρμα αμέσως μετά την θεραπεία είναι ιδιαίτερα ενυδατωμένο και μεταξένια απαλό. Χάρη στην ενυδάτωση και το μασάζ, δείχνει λείο και πιο λαμπερό. Επίσης, τις επόμενες ημέρες δεν παρατηρείται πρόβλημα κατακράτησης ή οιδημάτων, θεμάτων που προκαλούνται από την πολύωρη ορθοστασία.

Η θεραπεία hot chocolate massage είναι ιδανική πριν τις διακοπές, καθώς όχι μόνο προετοιμάζει την επιδερμίδα για την ηλιοθεραπεία, αλλά και για να αναδείξει τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις! 

σοκολατοθεραπεία
Source: https://ilovespa.de/2013/02/20/hot-chocolate-massage/

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Βρες & κλείσε σήμερα το πιο απολαυστικό ραντεβού στο Crystal Spa που βρίσκεται στην οδό Καλογρέζης 7 Χαλάνδρι, 15232