Ταλαιπωρημένα μαλλιά μετά το καλοκαίρι? Όχι πια!

Τέλος τα θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά!

Με την επιστροφή στη «βάση» μετά τις διακοπές κρίνουμε απαραίτητη (είμαι σίγουρη και εσύ το έχεις σκεφτεί) μια εντατική και ολοκληρωμένη φροντίδα τόσο για το σώμα όσο και για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου.

Το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας, η συνεχής έκθεση στον ήλιο και τον αέρα το καλοκαίρι είναι οι εχθροί των δυνατών και με λάμψη μαλλιών μας.

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στην επανόρθωση και προστασία τους και ας ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα «σεζόν» με μαλλιά όμορφα και υγιή. Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τα καλύτερα προϊόντα που θα κάνουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σου να ζωντανέψουν πάλι και θα απογειώσουν τη διάθεσή σου.

Ο στόχος είναι ένας: δυνατά μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Γνώρισε τη νέα σειρά damage remedy της aveda και ξέχνα τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Με το εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα φυσικής αναδόμησης που αποκαθιστά την υγρασία και βοηθά στην αποκατάσταση των μαλλιών, η σειρά damage remedy αξιοποιεί τη δύναμη της Αγιουρβέδας σε συνδυασμό με την πρωτεΐνη κινόα. Μέσα στους μικρούς σπόρους της κινόα, περιέχονται όλα τα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα για. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ονομάζεται «πλήρης πρωτεΐνη». Καθώς τα μαλλιά είναι κυρίως κατασκευασμένα από πρωτεΐνες, τα αμινοξέα αυτά βοηθούν θεαματικά στην αναδόμηση της τρίχας.

Η σειρά αποτελείται από 5 προϊόντα:

damage remedyrestructuring shampoo

ταλαιπωρημένα μαλλιά shampoo

Απαλό καθημερινό σαμπουάν που βοηθά στην αποκατάσταση, θρέφει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά με την πρωτεΐνη κινόα και καθαρίζει με το πλούσιο εκχύλισμα καρύδας και babassu.

damage remedy™ restructuring conditioner

ταλαιπωρημένα μαλλιά conditioner

 

Μια φόρμουλα για καθημερινή πλούσια θρέψη χωρίς κατάλοιπα που βοηθά στην αποκατάσταση και ενυδάτωση των μαλλιών μας, ώστε να τα γίνουν απαλότερα, μεταξένια και λαμπερά.

damage remedy™ intensive restructuring treatmentταλαιπωρημένα μαλλιά restructuring treatment

Διεισδύει στο βάθος της τρίχας ώστε να την επανορθώσει και να σφραγίσει το μίγμα από αγνό φυτικό έλαιο jojoba για απαλότητα και προστασία που διαρκεί.

damage remedydaily hair repair

ταλαιπωρημένα μαλλιά daily hair repair

 

Επιδιορθώνει και ξεμπερδέυει τα μαλλιά άμεσα, μειώνει το σπάσιμο και προστατεύει από την θερμότητα του styling.

damage remedysplit end repairταλαιπωρημένα μαλλια split and repair

Διορθώνει άμεσα την ψαλίδα με την δύναμη του πιστοποιημένου οργανικού ελαίου nangai ενώ η πρωτείνη κινόα επανορθώνει και ενδυναμώνει την τρίχα για την αποφυγή μελλοντικής εμφάνισης της ψαλίδας.

ΥΓ Μην ξεχνάς ο Σεπτέμβριος είναι ένας θαυμάσιος μήνας για αλλαγές, μήπως να ξεκινήσεις από μια ολοκληρωμένη θεραπεία μαλλιών και ένα μοντέρνο κούρεμα?