Τα καλύτερα χτενίσματα ανάλογα με την ηλικία σας!

Χτενίσματα ανάλογα με την ηλικία σου – μάθε ποιο σου ταιριάζει

Όταν πρόκειται για τα μαλλιά μας το ζητούμενο είναι πάντα να μας κολακεύουν, να μας αρέσουν και γιατί όχι να μας κάνουν να φαινόμαστε πιο νέες! Όλα μπορούν να συμβάλλουν ώστε να το επιτύχουμε αυτό,  το σχήμα, το στυλ και φυσικά το χρώμα των μαλλιών σας.  Είναι εκείνα που θα κάνουν τη διαφορά, γι ‘αυτό σας προτείνουμε μερικά από τα πιο επιτυχημένα χτενίσματα για τα Χριστούγεννα, ανάλογα με την ηλικία σας σε συνδυασμό με τις κατάλληλες συμβουλές για να δείχνετε πάντα νεότερες.

Χτενίσματα όταν βρίσκεσαι στα 20s

Στα 20 σας μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή με σχεδόν κάθε εμφάνιση, αλλά προτείνουμε να είναι μια απλή προσέγγιση. Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά είναι κάτι που ταιριάζει στην ηλικία σας. Αν προτιμάτε να δώσετε σχήμα, εκτός του φυσικού σας,  προσθέστε λίγο από κάποιο προϊόν για την υφή, αλλά προσέξτε γιατί πάρα πολύ όγκος μπορεί να σας μεγαλώσει. Όσον αφορά το κούρεμα σας, θα πρέπει να σκεφτείτε απλώς το σχήμα του προσώπου σας. Αν αισθάνεστε τολμηρές, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να πειραματιστείτε με διαφορετικά μήκη.

Χτενίσματα όταν βρίσκεσαι στα 30s

Σε αυτή τη δεκαετία καλό θα είναι να αρχίσετε να προσέχετε λίγο πιο πολύ την εμφάνιση σας. Εάν έχετε έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής καλό θα είναι να επιλέξετε ένα κούρεμα που δεν χρειάζεται πολλή φροντίδα, αρκεί να είναι νεανικό, δροσερό και εύκολο στη διαμόρφωση. Όταν πρόκειται για το χρώμα, οι φωτεινές αποχρώσεις είναι οι καλύτερες για μία πιο νεανική εμφάνιση. Τα μαλλιά αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο ασταθή από τα 30 και μετά, αφού αρχίζουν να βγαίνουν και οι πρώτες λευκές τρίχες, γι ‘αυτό είναι μια καλή στιγμή για να το φωτίσετε την κορυφή του κεφαλιού σας.

Χτενίσματα όταν βρίσκεσαι στα 40s

Αλλάξτε στα 40 σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να βρείτε το προσωπικό σας στυλ που θα αποτελέσει την υπογραφή που θα σας ακολουθήσει μέσα στην επόμενη δεκαετία. Οι αφέλειες μπορούν να δημιουργήσουν μια νεανική εμφάνιση, ειδικά αν είναι ένα ήπιο  περιθωριακό πλαίσιο με κλασικό τελείωμα. Δεν έχει σημασία το κούρεμα, αρκεί να θυμάστε πως  ο μικρότερος όγκος γύρω από το πρόσωπο είναι πολύ κολακευτικός, και ότι οι ανταύγειες είναι ιδανικές για να γλυκάνουν την πιο ώριμη επιδερμίδα.

Χτενίσματα όταν βρίσκεσαι στα 50s

Πολλές γυναίκες περνούν στη δεκαετία των ’50 νομίζοντας πως τα κοντά μαλλιά θα τις κάνουν να δείχνουν νεότερες. Τίποτα όμως δεν είναι πιο νεανικό και κολακευτικό σε αυτή την ηλικία από ένα μακρύ κούρεμα που πλαισιώνει ορισμένες ατέλειες στο πρόσωπο. Μην ξεχνάτε επίσης πως μια ελαφριά φράντζα ή αφέλειες είναι ότι καλύτερο για μία πιο ανάλαφρη εμφάνιση στα 50.