Τα λάθη που κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται λεπτά!

Μάθε γιατί φαίνονται λεπτά τα μαλλιά σου

Σίγουρα έχετε δοκιμάσει κάθε κόλπο που υπάρχει  για να αποκτήσετε τα πλούσια μαλλιά που ονειρεύεστε, με χοντρή και δυνατή τρίχα. Αλλά μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι μερικές κινήσεις που κάνετε καθημερινά για τη φροντίδα των μαλλιών σας, είναι αυτές που στην πραγματικότητα κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται υπερβολικά λεπτά. Θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το σωστό λούσιμο και το  styling που θα τα ανανεώσουν. Πρώτα όμως πρέπει να μάθετε τι λάθος κάνετε και σαμποτάρετε το πάχος τις τρίχας σας και πώς να σταματήσετε.

lightening-hair-for-summer-blonde-600x600

Λάθος # 1: Υπερβολική ποσότητα με μαλακτικό

Ξέρουμε πολύ καλά και καταλαβαίνουμε ότι το conditioner είναι ένα σημαντικό μέρος της φροντίδας των μαλλιών σας, αλλά αν το εφαρμόζετε απευθείας στις ρίζες και δεν το ξεπλένεται τελείως βαραίνει τα μαλλιά σας, καθιστώντας τα να φαίνονται λεπτά και  με κλίση.

bumble-and-bumble-thickening-conditioner-600x600

Λάθος # 2: Δεν χρησιμοποιείτε Volumizing Powder

Ο ευκολότερος τρόπος να αποκτήσετε άμεσα πυκνή εμφάνιση στα μαλλιά σας είναι να τους  κάνετε ένα καλό μασάζ με μία  volumizing powder κατευθείαν στις ρίζες. Με αυτή τη κίνηση τους δίνεται ένα αυτόματο ανέβασμα δίνοντας όγκο και εμφάνιση πυκνότητας.

david-mallett-volume-powder-600x600

 Λάθος # 3: Ίσιωμα με σεσουάρ

Το ίσιωμα με το σεσουάρ κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται λεπτότερα. Για ένα look που θα είναι κομψό και θα έχει και όγκο το καλύτερο είναι να  τα στεγνώσετε  ανυψώνοντας τις ρίζες με μια στρογγυλή βούρτσα.

t3-featherweight-luxe-2i-600x600

Λάθος # 4: Κάνετε ένα ίσιο κούρεμα

Την επόμενη φορά που θα πάτε για κούρεμα, ζητήστε από τον κομμωτή σας να τα κόψει σε διαφορετικά μήκη να σας κάνει το λεγόμενο layered cut . Τα μακριά μαλλιά βαραίνουν περισσότερο και φαίνονται λεπτότερα.

ίσια μαλλιά

 Λάθος # 5: Ξεχνάτε τον αφρό

Είτε τα στεγνώνετε με σεσουάρ , είτε τα αφήνετε να στεγνώσουν φυσικά, ένας αφρός που προσθέτει όγκο και πυκνότητα σας είναι απαραίτητος. Εφαρμόζοντας λίγο αφρό στις ρίζες και δουλεύοντας τον μέχρι τις άκρες  εσωτερικά, καταφέρνετε να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πυκνά και ογκώδη.

comp-products-EIMI-ROOT-SHOOT-200_d

Για περισσότερες συμβουλές, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την εμπειρία του κομμωτή σας.

Βρες διαθέσιμο ραντεβού στο κομμωτήριο μέσα από τα #Funkysalons!