Τα οφέλη χρήσης του Email Marketing για την επιχείρηση σου

Ο Νοέμβρης είναι ένας μήνας πρόκληση για τις επιχειρήσεις ομορφιάς. Μην ανησυχείς, όμως, μπορείς να μάθεις τα οφέλη χρήσης του Email Marketing και να απογειώσεις την επιχείρηση σου χωρίς να μπεις σε ιδιαίτερο κόπο!

Email Marketing

Μέσα στην ημέρα πολλές φορές, μπορεί να περνάνε από το μυαλό σου διάφορες ιδέες που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα έσοδα της επιχείρησης σου, καθώς και το πελατολόγιο σου αλλά σκέφτεσαι το πώς και κυρίως το κόστος.  Μια πολύ εύχρηστη μεθοδολογία, που μπορεί να σου λύσει τα χέρια χωρίς ιδιαίτερο κόστος, είναι το περιβόητο, Email Marketing Ας σκεφτούμε μόνο την ιδέα ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε με χιλιάδες άτομα μέσα σε μερικά λεπτά! 

  • Γιατί να επιλέξω το Email Marketing για την επιχείρηση μου;
  • Τι θα κερδίσω; 

Παρακάτω θα αναλύσουμε τα οφέλη χρήσης αυτού του εργαλείου:

Email Marketing

Email Marketing

Email Marketing

Σήμερα, οι πελάτες θέλουν να αισθάνονται ότι είναι μέρος μιας κοινότητας γι’ αυτό το λόγο δεν πρέπει να τους παραμελείς. Με το email marketing, μπορείς να τους ενημερώνεις άμεσα για προσφορές που θες να βάλεις στις υπηρεσίες της επιχείρησής σου.

Έρευνες δείχνουν ότι τα στοχευμένα Newsletter προς τους πελάτες μιας επιχείρησης, έχουν από 4 έως 10 φορές περισσότερη απήχηση σε σύγκριση με τα τυχαία, μεμονωμένα e-mail. Αυτό συμβαίνει, γιατί ο παραλήπτης λαμβάνει άμεσα το μήνυμα και αυξάνεται η πιθανότητα να επισκεφτεί την επιχείρησή σου.

Το πιο σημαντικό, όμως, σε όλη την υπόθεση είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να αξιολογήσεις την επιτυχία της εκστρατείας που έτρεξες. Με λεπτομερή αναφορά και στατιστικά στοιχεία που θα βελτιώσουν την απόδοση της καμπάνιας. Συμπερασματικά, απ’ ότι κατάλαβες με αυτό το εξατομικευμένο εργαλείο μπορείς να αυξήσεις σταδιακά ή άμεσα τον τζίρο της επιχείρησής σου αλλά και να προσελκύσεις υποψήφιους πελάτες. 

Ενημερώσου για το πακέτο Email Marketing που προσφέρει η Funkmartini και δες τα έσοδα της επιχείρησης σου να αυξάνονται δραματικά! 

Για έξτρα business tips μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα μας στο facebook.