Το χρώμα των μαλλιών σας για το καλοκαίρι 2017!

Πώς να ανοίξετε σωστά το χρώμα των μαλλιών σας για το καλοκαίρι!

Είναι φυσικό να θέλουμε πιο φωτεινά μαλλιά καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός και ο ήλιος θυμίζει έντονα καλοκαίρι. Εάν λοιπόν δεν μπορούμε να περάσουμε τις μέρες μας στην παραλία, μπορούμε τουλάχιστον να μοιάζουμε εμείς σαν είμαστε εκεί. Αλλά δεδομένου ότι κάθε άτομο ξεκινά από μια διαφορετική απόχρωση, η διαδικασία για να ανοίξουμε το χρώμα μας δεν είναι ίδια για όλες. Εμείς όμως βρήκαμε τις  καλύτερες συμβουλές για να δώσετε φως στα μαλλιά σας φέτος το καλοκαίρι ανάλογα με το χρώμα που ήδη έχετε.

Για τις ξανθές

lightening-hair-for-summer-blonde-600x600

Αρχικά καλό είναι να έχετε μαζί σας μία εικόνα με το χρώμα που θέλετε να έχουν τα μαλλιά στο τελικό αποτέλεσμα, με αυτόν τον τρόπο ο κομμωτής σας θα έχει μία σαφή εικόνα σχετικά με το τι ακριβώς του ζητάτε. Εάν λοιπόν είσαστε ξανθιά θα πρέπει πάντα να προετοιμάζετε τα μαλλιά σας  με το Olaplex (γιατί πραγματικά ενισχύει την τρίχα από μέσα προς τα έξω). Με αυτόν τον τρόπο θα εξαλείψετε το σπάσιμο και τη φθορά χωρίς το άνοιγμα της τρίχας να αποβεί μοιραίο για τα μαλλιά σας.  Πέρα όμως από την επεξεργασία  στο κομμωτήριο είναι εξίσου σημαντικό, να πλένετε τα μαλλιά σας  με ένα καθαριστικό conditioner.

Για τις καστανές

lightening-hair-for-summer-brunette-600x600

Ξεκινήστε να δίνεται φως στα μαλλιά σας από το  κέντρο του κεφαλιού και επικεντρωθείτε στα άκρα. Ένα ελαφρύ φως στο εσωτερικό των μαλλιών σας δίνει μια ήπια γενική λάμψη χωρίς τις έντονες λωρίδες που δείχνουν άσχημες.

Για τις κοκκινομάλλες

lightening-hair-for-summer-red-head-02-600x600

Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα που μου αρέσουν στα κοκκινομάλλα το καλοκαίρι: είτε μπορούμε να βάψουμε όλο το κεφάλι σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση  ή να κάνουμε ένα ελαφρύ balayage σε  κομμάτια για να δημιουργηθούν ήρεμοι χρωματισμοί στους τόνους της φράουλας και του βερίκοκου, με αυτή τη κίνηση ενισχύουμε τα κόκκινα μαλλιά ώστε να δείχνουν ζωντανά και λαμπερά.

Ένας γενικός κανόνας

lightening-hair-for-summer-black-600x600

Όλοι είναι διαφορετικοί, οπότε ο κανόνας του φωτός το καλοκαίρι και το σκοτάδι το χειμώνα μπορεί σίγουρα να σπάσει. Το θέμα είναι τι αρέσει σε εμάς και δείχνει καλύτερα για τα δικά μας μαλλιά. Υπάρχουν άνθρωποι που σκουραίνουν τα μαλλιά τους το καλοκαίρι γιατί δεν αντέχουν το ξεθώριασμα που μπορεί να συμβεί από τον ήλιο, το χλώριο και το αλμυρό νερό. Η επιλογή είναι δίκη σας, αρκεί να μην ξεχνάτε ότι πρέπει πάντα να φροντίζετε την υγειά της τρίχας σας.