Βραδινή ρουτίνα ομορφιάς: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις!

Ο απόλυτος detox οδηγός, για τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς!

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το Α και το Ω για την φροντίδα της επιδερμίδας μας. Καθημερινά εκτιθόμαστε σε ρυπογόνους παράγοντες, που επιβαρύνουν το δέρμα μας, κλείνουν τους πόρους και το αφυδατώνουν. Ας μιλήσουμε, λοιπόν για τη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει για την υγεία της επιδερμίδας μας.  

ρουτίνα ομορφιάς

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι μηχανισμοί επανόρθωσης και ανάπλασης λειτουργούν στο μάξιμουμ και η απώλεια υγρασίας είναι μεγάλη. Όσο κοιμόμαστε, το δέρμα αναπαράγει νέα κύτταρα, εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος και αποβάλλει τους ρύπους και τις ακαθαρσίες. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό πριν πάμε για ύπνο, να αφαιρέσουμε σωστά κάθε ίχνος μακιγιάζ από το πρόσωπό μας.

ρουτίνα ομορφιάς

 Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας, πολλές φορές δεν μας επιτρέπουν να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας και να έχουμε φρέσκια και υγιή όψη. Το ντεμακιγιάζ παίζει τεράστιο ρόλο, διότι χωρίς αυτό ακόμα και η πιο ακριβή, ενυδατική κρέμα δεν θα κάνει τίποτα. Η επιδερμίδα πρέπει να αναπνέει σωστά για να απορροφήσει την  κρέμα. Γι’ αυτό πρέπει να επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα, ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος μας. Ο σωστός καθαρισμός πρέπει να γίνεται, κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις, για να μην ερεθίζεται το δέρμα. 

ρουτίνα ομορφιάςΚαθώς, πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα, μια λύση για μένα με την οποία είδα διαφορά ήταν, τα μαύρα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Septona Daily Clean με ενεργό άνθρακα. Αφαιρούν ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και επιπλέον απαλλάσσουν την επιδερμίδα από τους ρύπους. Η νέα σύνθεση ενυδατώνει το δέρμα και προσφέρει Detox αποτέλεσμα. Ακόμη, χάρη στην ικανότητα του ενεργού άνθρακα, να προσροφά σχεδόν τα πάντα και να δεσμεύει τις τοξίνες που μπλοκάρουν τους πόρους, βοηθά το δέρμα να καθαρίσει και να αποκτήσει λεία και λαμπερή όψη. 


Κλείσε τώρα ραντεβού για μία θεραπεία προσώπου σε ένα από τα καλύτερα κέντρα αισθητικής στην περιοχή σου!