5 έξυπνες ιδέες προώθησης της επιχείρησης σου για το Halloween!

Μπορεί το Halloween να θεωρείται ξενόφερτη γιορτή, αλλά πλέον έχει αποκτήσει απήχηση παντού. Θέλεις, λοιπόν, να αυξήσεις εύκολα και γρήγορα την πελατεία σου και κατ’ επέκταση το εισόδημα σου με 5 απλά tricks; 

5 έξυπνες ιδέες

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες, για να προβάλλεις ξεκούραστα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος, την επιχείρηση σου το φετινό Halloween.

  1. Για αρχή, μπορείς να ανανεώσεις το περιεχόμενο των social media της επιχείρησης σου, με funky posts για το Halloween που θα κεντρίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον των πελατών σου.
  2. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις μια special έκπτωση σε οποιαδήποτε υπηρεσία επιλέξεις να διαφοροποιήσεις από τον κατάλογό σου, για τη μέρα του Halloween. Η Funkmartini θα σε βοηθήσει να την προωθήσεις άμεσα μέσω της δημιουργίας του πιο funky Newsletter που θα πάει κατευθείαν στα εισερχόμενα του πελάτη σου και θα τον ενημερώσει για την προσφορά σου.
  3. Τι γνωρίζεις για το SMS marketing; Το SMS marketing είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος marketing, που θα μεταδώσει άμεσα την προσφορά που θες στο πελατολόγιο σου. Ενημερώσου για το πακέτο SMS που προσφέρει η πλατφόρμας μας, και ξεκίνα γρήγορα τη διαφημιστική προώθηση της επιχείρησής σου. 
  4. Όσον αφορά το χώρο σου, μπορείς να προσθέσεις διάφορες διακοσμητικές spooky λεπτομέρειες, όπως ιστούς αράχνης και μικρές κολοκύθες, αλλά και να προτείνεις στο προσωπικό σου να φορέσει ένα funky κοστούμι, για είναι στο κλίμα της ημέρας.
  5. Και για το τέλος, μπορείς να τους κεράσεις ένα Trick or Treat dip που θα τους ενθουσιάσει και θα τους δώσει την αφορμή να ανταποδώσουν με μία καλή αξιολόγηση, που θα βελτιώσει απευθείας την “αξία” της επιχείρησης σου.

5 έξυπνες ιδέες

5 έξυπνες ιδέες

Συμπερασματικά, οι ιδέες προώθησης για μία επιχείρηση έχουν ένα κύριο αντίκτυπο: Να προωθήσουν εύκολα την επιχείρηση σου και να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μακροπρόθεσμα έσοδα.

Αν χρειάζεσαι περισσότερη καθοδήγηση και ιδέες ακολούθησε μας στο Facebook, Funkmartini Business ή κάλεσε μας στο 216 2005275 | 216 200 5269.