Από το γραφείο έτοιμη για βραδινή έξοδο στο άψε σβήσε!

Όποια πει ότι δεν έχει τρέξει πανικόβλητη από το γραφείο στο σπίτι για να ετοιμαστεί για ένα αναπάντεχο ραντεβού ή early drinks μετά τη δουλειά, θα πει ψέματα!

γραφείο

Σκεφτόμαστε για εσένα πριν από εσένα και έχουμε τον απόλυτο οδηγό για να ετοιμαστείς στο γραφείο, χωρίς άγχος αλλά με απόλυτη επιτυχία! 😉

γραφείοTo πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσεις ένα συρτάρι με είδη πρώτης ανάγκης. Όλα εκείνα τα δείγματα που έχεις παραπεταμένα σε τσάντες και ντουλάπια, μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Συγκέντρωσέ τα στο γραφείο σου και χρησιμοποίησέ τα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

γραφείο

 

 

 

 

Από την τσάντα σου, δε θα πρέπει να λείπει ένα dry shampoo. Μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα στα μαλλιά σου και να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό look με τον όγκο που προσθέτει.

 

 

 

 

Φτιάξε μια ατημέλητη πλεξίδα ή ένα γρήγορο updo και θα νιώσεις κατευθείαν την αλλαγή στο στυλ σου.

γραφείο

Έχε πάντα μαζί σου ένα προϊόν πολυεργαλείο. Ένα κραγιόν, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν σκιά και ρουζ, οτιδήποτε που να έχει πάνω από μια χρήση θα σε σώσει τη δύσκολη στιγμή!

Πρόσθεσε αξεσουάρ! Προσθέτουν πόντους στο στυλ σου, ενώ συνδυασμένα με περιποιημένο μανικιούρ  απογειώνουν την εμφάνισή σου και την κάνουν πιο βραδινή.

γραφείο

Μήπως στο μπάνιο του γραφείου έχει στεγνωτήρα χεριών; Χρησιμοποίησε τον προς όφελός σου. Σε συνδυασμό με το dry shampoo θα ανανεώσει τα μαλλιά σου. Γύρνα τα ανάποδα κι άσε τον ζεστό αέρα να κάνει τα υπόλοιπα.

γραφείοΜεταξύ μας βέβαια, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σε περιποιούνται. Ίσως, θα μπορούσες στο διάλειμμα σου να πεταχτείς στο κοντινότερο κατάστημα και να κάνεις ένα γρήγορο μακιγιάζ ή ένα blowdry αφού κλείσεις το ραντεβού σου online!