Περιποίηση σε άλλο επίπεδο!

Male Grooming, αποκλειστικά για άντρες!

Αναζητάς κάτι μοντέρνο και εναλλακτικό για το κούρεμα σου;  Ανακάλυψε τώρα ανδρικά κουρέματα με βάση το στυλ και την προσωπικότητα σου!

Εάν θέλεις κάτι πιο ‘’κλασικό’’ μπορείς εύκολα να μάθεις  τι είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις στο επόμενο ραντεβού σου ή ακόμη έχεις μια σημαντική συνέντευξη για δουλειά και δεν ξέρεις ποιο θα ήταν το κατάλληλο στυλ για το κούρεμα σου, τότε απλά μείνει εδώ και διάβασε τις νέες τάσεις για ανδρικά κουρέματα.

Κάνε τώρα την διαφορά με κάτι εναλλακτικό για να ξεχωρίζεις αλλά και να δείχνεις πιο… funky! Για παράδειγμα το κούρεμα πομπαντούρ με ξυρισμένα τα πλαϊνά. Ίσως έχεις ακούσει το κούρεμα Buzz ή αλλιώς το κούρεμα με την… ψιλή. Ταιριάζει απόλυτα στους άντρες με λίγα μαλλιά. Τ

α κοντά ανδρικά κουρέματα μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε χτένισμα της αρεσκείας σου αρκεί να δίνουν όγκο. Εναλλακτικά, εάν δεν σου αρέσουν τα κοντά κουρέματα μπορείς να τα αφήσεις πιο μακριά στην κορυφή με συνδυασμό όμως πιο κοντά στο πλάι και στο πίσω μέρος.

Η επιλογή είναι στο χέρι σου, εσύ θα επιλέξεις ποιο ανδρικό κούρεμα ταιριάζει στην προσωπικότητα σου!

Η ανδρική περιποίηση  μπορεί να περιλαμβάνει κάθε είδους θεραπεία και φροντίδα γύρω από τον άντρα. Από αντρικό πεντικιούρ έως ειδικές θεραπείες για το δέρμα και τα γένια.

Η εποχή που η περιποίηση προσώπου ήταν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση έχει παρέλθει προ πολλού. Οι άντρες αναζητούν τρόπους να φαίνονται νεότεροι και αναζωογονημένοι. Η αντρική επιδερμίδα είναι γνωστό ότι διαφέρει από την γυναικεία. Αν και διαφορετική όμως έχει ακριβώς την ίδια ή και περισσότερη ανάγκη για ενυδάτωση και περιποίηση. Έχει 30% μεγαλύτερη πυκνότητα και παρουσιάζει τάση για ερεθισμούς λόγω του καθημερινού ξυρίσματος.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το έντονο στρες, οι κλιματολογικές συνθήκες η κακή διατροφή, το κάπνισμα άλλα και το αλκοόλ έχουν σαν αποτέλεσμα την φθορά. Τι μπορούμε να κάνουμε? Η απάντηση είναι απλή! Να φροντίζουμε καθημερινά την επιδερμίδα μας προστατεύοντάς την από τους ερεθισμούς. Οι μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο επενδύουν συνεχώς στην δημιουργία ολοένα και περισσότερων προϊόντων για την ανδρική περιποίηση.

Μαζί μας θα ανακαλύψεις όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να φροντίσεις τον εαυτό σου για να αποκτήσεις νεανική & ελαστική επιδερμίδα αλλά και να ξεχωρίζεις όπου κι αν βρίσκεσαι.  

Είναι γνωστό ότι τα μούσια αποτελούν σύμβολο αρρενωπότητας. Η ιστορία έχει δείξει ότι τα γένια σχετίζονται με την δύναμη, τη σοφία , την αρχηγία αλλά και τον ανδρισμό.

Τα τελευταία χρόνια η μόδα έχει επιστρέψει και τα μούσια έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας! Γι’ αυτό άλλωστε και βλέπεις παντού τριγύρω μουσάτους νέους αλλά και μοδάτα barber shops! Τα μούσια είναι εδώ, είναι στην μόδα και μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζει στους περισσότερους! Σκέφτεσαι και εσύ πως να μεγαλώσεις τα μούσια σου;

Γνωρίζεις ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα στυλ που μπορείς να δημιουργήσεις με τα μούσια σου; Για παράδειγμα, ο καθαρός λαιμός με τα ξυρισμένα μάγουλα. Ο καθαρός λαιμός εξισορροπεί τα γένια καθώς τα κάνει να μην φαίνονται τόσο καλλωπισμένα. Από την άλλη, κάτι πιο εναλλακτικό είναι τα ”μουσάκια”. Μπορεί να ήταν στην μόδα τη δεκαετία του 90′ αλλά έχουν αρχίσει και επιστρέφουν τα τελευταία χρόνια ως εναλλακτική λύση  στα μούσια που καλύπτουν όλο το πρόσωπο.

Τέλος, υπάρχει το στυλ «σκιά». Σύμφωνα με αυτό,  δημιουργείται στην ουσία μια ψευδαίσθηση ότι έχεις μούσι. Στην πραγματικότητα μπορείς να ξυρίζεσαι καθημερινά χρησιμοποιώντας τις χαμηλότερες ρυθμίσεις στην μηχανή ξυρίσματος.