Προτάσεις για καλοκαιρινά νύχια!

Νύχια για το καλοκαίρι 2017

Πάντα πίστευα ότι το στυλ μας είναι η ίδια η προσωπικότητα μας και καμία τάση δεν μπορεί να την “βγάλει” από πάνω μας. Τόσο στα μαλλιά όσο και στα νύχια, οι τάσεις είναι σχετικές… Διότι απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλους και κυρίως ότι κι αν κάνεις στα νύχια ή τα μαλλιά σου πρέπει να τα υποστηρίζεις στην καθημερινότητα σου, εκτός βέβαια και εάν κάνεις κάποια αλλαγή για τις απόκριες 🙂

Επίσης, η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί να διαβάζω άρθρα τύπου “Τάσεις για τα μαλλιά”, Τάσεις για τα νύχια” κλπ. Γιαυτό και ζήτησα από 5 αγαπημένα nail bar στην Αθήνα, να μου στείλουν τις προτάσεις & την δουλειά τους έτσι ώστε η κάθε μια από εμάς να βρει αυτό που της ταιριάζει. Ξεκινάμε λοιπόν!

Nailhood Beauty Spot – Χαλάνδρι

Η Κατερίνα, ιδιοκτήτρια του Nailhood με επιβεβαιώνει! Διαφορετικά νύχια για κάθε τύπο γυναίκας. “Έντονα χρώματα που παραπέμπουν σε early 90’s -συνδυασμοί μεταλλικών χρωμάτων και σχεδίων -nude χρώματα με γεωμετρικά σχέδια -διάφανα νύχια με πινελιές χρωμάτων(πουά,γραμμές)”.

nailhood

νύχια nailhood 1

νύχια nailhood 2

νύχια nailhood 3

Lulu Nail Bar – Αιγάλεω

Ο Κωνσταντίνος, είναι στυλίστας. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και δεν θα πρότεινε ποτέ κάτι που αρχικά, δεν του αρέσει και κυρίως δεν πιστεύει ότι μπορεί να το υποστηρίξει η ίδια η πελάτισσα. Μην του ζητήσεις να σου κάνει νύχια 🙂 Δεν κάνει ακόμη…  Όμως βρίσκεται εκεί καθημερινά για να σε βοηθήσει να επιλέξεις το στυλ σου!

νύχια lulu 1

νύχια lulu 2

νύχια lulu

νύχια lulu4

Icon Beauty – Πειραιάς

Στο Icon Beauty μπορείς να πηγαίνεις κάθε εβδομάδα και να σου προτείνουν κάτι διαφορετικό για τα νύχια σου! Με πολλά χρόνια εμπειρίας και προσωπικό γούστο, η Κωνσταντίνα βρίσκεται εκεί καθημερινά τόσο για να σε εξυπηρετήσει όσο και να σου προτείνει οτιδήποτε μοντέρνο αφού μελετάει προσεκτικά κάθε τι καινούργιο!

icon beauity 4

icon beauty 2

icon beauty 3

icon beauty 4

icon beauty 5

La Fraise – Παγκράτι

Κάτι ανατρεπτικό έχει να μας προτείνει το νέο κατάστημα La Fraise στο Παγκράτι.

Η Λία μας εξηγεί “Η τάση του φετινού καλοκαιριού είναι τα παστέλ χρώματα με ιδιαίτερα σχέδια καθώς το nail art εξελίσσεται όλο και περισσότερο . Τα σχέδια γίνονται πιο πολύπλοκα με προσωπογραφίες και 3D . Επιπλέον το ombré υπερισχύει και αυτό το καλοκαίρι , απλά φέτος στην τεχνική του δε ανήκουν μόνο τα απαλά χρώματα αλλά και οι έντονοι χρωματισμοί με αρκετά μεγάλες αντιθέσεις . Τέλος , το γαλλικό σε διάφορες μορφές , όπως όλοι το γνωρίζουμε ή το ανάποδο γαλλικό , αποτελεί πάντα σταθερή επιλογή”.

la fraise

Pinelo Nail Bar – Γλυφάδα

Το μικρό αλλά τόσο μοντέρνο Pinelo στην Γλυφάδα μας προτείνει ένα chic & elegant μανικιούρ για νύφες. Εμείς πάλι λέμε, εάν σου αρέσει και δεν παντρεύεσαι, πάλι μπορείς να το ευχαριστηθείς. Είναι ωραία απαλά χρώματα που κάνουν αντίθεση στην μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

20170624_192104

20170624_191955