Βάψτε τα ξανθά !

Holiday Makeup - Funkmartini

Θέλεις ένα έντονο, ομοιόμορφο ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου, που τραβάει τα βλέμματα. Ξέρεις, όμως, πώς να το φροντίσεις και να το αναδείξεις; Η Redken Blonde Idol ξέρει.

Αν ρίξεις μια ματιά στις πασαρέλες, η υγεία της τρίχας είναι ο κοινός παρονομαστής σε όλα τα λουκ, στο φυσικό ξανθό, στο χρυσαφένιο ξανθό, ακόμη και στο τολμηρό πλατινέ. Το μυστικό για να διατηρηθεί η ένταση του χρώματος βρίσκεται στη συστηματική φροντίδα των μαλλιών, αφού μόνο τα υγιή μαλλιά μπορούν να συγκρατήσουν για περισσότερο καιρό τα μόρια του ξανθού χρώματος. Η νέα εξειδικευμένη σειρά Blonde Idol της Redken καταφέρνει ακριβώς αυτό: αποτρέπει το ξεθώριασμα των ξανθών μαλλιών, διατηρώντας και παρατείνοντας τη λάμψη του χρώματος μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Το σύστημα τεχνολογίας Kera-Bright με εκχυλίσματα φύλλων βιολέτας και γαλακτικού οξέος που περιέχει, διασφαλίζει τη διάρκεια του χρώματος, διατηρώντας την ισορροπία του PH στα μαλλιά, φροντίζοντας παράλληλα την υγεία της τρίχας. Χωρίς θειικά άλατα, αποτελεί επίσης την ιδανική για τα μαλλιά περιποίηση μετά από υπηρεσίες Brazilian Keratin.

Ιδού τα προϊόντα της σειράς Redken Blonde Idol για να διατηρήσεις το χρώμα τους:

BIFamily

Blonde Idol Shampoo

Μείνε μακριά από τα «σκληρά» σαμπουάν (επιταχύνουν τη διαδικασία του ξεθωριάσματος) και προτίμησε το απαλό σαμπουάν Blonde Idol Shampoo με ισορροπημένο PH, χωρίς θειΐκά άλατα και σύνθεση που φροντίζει και καθαρίζει, ενυδατώνοντας παράλληλα τα ξανθά μαλλιά.

articleImage_1438155169386

Star προϊόν: Custom-Tone Violet Conditioner

Αν θέλεις να αναδείξεις τους πλατινέ, μπεζ ή ψυχρούς τόνους στα ξανθά σου μαλλιά ή αν θέλεις να εξουδετερώσεις οποιουσδήποτε ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους τότε το καινοτομικό διφασικό Custom-Tone Violet Conditioner  θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η προηγμένη σύνθεση του με βαθμονομημένο μείγμα χρώματος και ενυδατικών συστατικών, βοηθά στην ανανέωση του χρώματος και στη διατήρηση των ψυχρών πλατινέ ξανθών μαλλιών. Θα ξετρελαθείς γιατί εναποθέτει τη ποσότητα του χρώματος που θέλεις με τη βοήθεια του ειδικού χρωμο-ρυθμιστή στο καπάκι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε καθημερινή βάση ρυθμίζοντάς το στη θέση minimum ή στη θέση medium ή maximum για χρήση συχνότερη από 2 φορές την εβδομάδα.

articleImage_1438155516117

Blonde Idol Mask

Αφιέρωσε λίγο χρόνο παραπάνω και εφάρμοσε την απαλή, θρεπτική φόρμουλα της μάσκας Blonde Idol που στοχεύει στις πορώδεις, κατεστραμμένες περιοχές των μαλλιών αναδομώντας τες. Το αποκλειστικό Σύστημα Kera-Bright με Kerabond, εκχύλισμα φύλλων βιολέτας και γαλακτικού οξέος συμβάλλει στην ενίσχυση και την επαναφορά της απαλότητας και της λάμψης των ξανθών μαλλιών, έτσι ώστε να είναι λαμπερά.

articleImage_1438155673847

Μπορείς να βρεις τα προϊόντα Redken αποκλειστικά στα κομμωτήρια.