Δέρμα από μετάξι

articleImage_1436870207519

 

Από τα πλέον αγαπημένα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, τα body oils έχουν πάντα μια θέση στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά μας! Ενυδατώνουν σε βάθος, μυρίζουν μοναδικά και χαρίζουν απίστευτη απαλότητα σε όλο μας το σώμα. Έχουμε δοκιμάσει πολλά, ο τελευταίος μας εθισμός όμως είναι το Moroccan Rose Otto Ultra Moisture Body Oil της REN. Η αγαπημένη μας εταιρεία καλλυντικών μεγαλούργησε για ακόμη μια φορά, δημιουργώντας το απόλυτο λάδι σώματος, που ενυδατώνει βαθιά και κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα, χαρίζοντας του μεταξένια υφή, υγεία και λάμψη!

Άπλωσε μπόλικη ποσότητα σε καθαρή επιδερμίδα μετά το μπάνιο, κάνοντας κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί και νιώσε το δέρμα σου να γίνεται λείο, λαμπερό και απαλό σαν μετάξι!
Μερικά από τα πολύ σημαντικά συστατικά του είναι:

– το Rose Otto Oil, από Ρόδο του Μαρόκου, που ενυδατώνει, μειώνει τη φλόγωση, ανακουφίζει το στρες και περιποιείται το δέρμα.
– τα Κεραμίδια, από έλαιο Carthame, που προστατεύουν, αναδομούν και αποκαθιστούν τη φυσική υγρασία του δέρματος.
– τα λιπαρά οξέα Ωμέγα 7, από έλαιο αρκτικού φυτού Sea-buckthorn Berry, που αναδομούν και περιορίζουν τη φλόγωση.
– τα λιπαρά οξέα Ωμέγα 6, από έλαια του Μαροκινού φυτού Argan, που αποκαθιστούν την απαλότητα και την ελαστικότητα και εξομαλύνουν το δέρμα.
– οι τοκοτριενόλες, από έλαιο σπόρων cranberry, που αντιμετωπίζουν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν απ΄το οξειδωτικό στρες.

REn-Moroccan-Rose-Otto-Body-Wash_1

Tο καλύτερο απ’ όλα όμως είναι ότι το Moroccan Rose Otto Ultra Moisture Body Oil , βρίσκεται μέσα στο special Valentine’s #HAPPYBOX της Funkmartini, που μπορείς να κάνεις δικό σου κλείνοντας ραντεβού online και κάνοντας #share την κράτησή σου στο Facebook! O διαγωνισμός μας λήγει στις 12/2 γι’ αυτό μην αργείς!!