Ανακάλυψε το Summer Fusion σε 12 καταστήματα της Funkmartini!

Ανακάλυψε το Summer Fusion και

ζήσε στο έπακρον το καλοκαίρι που μόλις άρχισε!

Η συνεργασία του FUZETEA με τη Funkmartini συνεχίζεται για να σου χαρίσουν το πιο αξέχαστο καλοκαίρι! Μέχρι 30/6 μπορείς να κλείνεις τα ραντεβού σου σε όλα συνεργαζόμενα καταστήματα της Funkmartini για να μπεις στην κλήρωση και να κερδίσεις ένα από τα 200 #Ηappybox, branded by FUZETEA!

Από την όμως μέχρι και τις 6 Ιουλίου, ετοιμάσου για μια διαφορετική εμπειρία.

Ανακάλυψε το Summer Fusion, κλείνοντας ραντεβού σε 12 επιλεγμένες Funkmartini επιχειρήσεις κι εκεί θα σε περιμένει μια αναζωογονητική έκπληξη!

Δευτέρα, 1 Ιουλίου

Θ Salon By Thodoris Gionis – Γλυφάδα – 20% έκπτωση

Fairynails Σύνταγμα – 10% έκπτωση

Ανακάλυψε το Summer Fusion

Κλείσε ραντεβού στο Θ Salon By Thodoris Gionis στη Γλυφάδα, κέρδισε 20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες του καταστήματος κι απόλαυσε τις νέες γεύσεις Fuzetea!

Ανακάλυψε το Summer Fusion

Φυσικά, θα έχεις την επιλογή να κλείσεις το ραντεβού με έκπτωση 10% και στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, στο Fairynails Σύνταγμα!

Tρίτη, 2 Ιουλίου

Casaderm – Ν. Σμύρνη – 30% έκπτωση

Golden Life – Χαλάνδρι – 10% έκπτωση

Tην Τρίτη μπορείς να επιλέξεις είτε το κατάστημα Casaderm, στη Ν. Σμύρνη με 30% έκπτωση

Ανακάλυψε το Summer Fusion

είτε το Golden Life στο Χαλάνδρι με 10% για θεραπείες spa κι όχι μόνο!

Τετάρτη, 3 Ιουλίου

Marquise Salon – Κηφισιά – 20% έκπτωση

Skin & More – Αμπελόκηποι – 15% έκπτωση

Ανακάλυψε το Summer Fusion

Την Τετάρτη θα προτιμούσες να επικεντρωθείς στα μαλλιά σου; Τότε, σίγουρα μη χάσεις την ευκαιρία να κλείσεις το ραντεβού σου στο Marquise Salon, στην Κηφισιά με 20% έκπτωση!

Αν από τη άλλη, θέλεις να περιποιηθείς το πρόσωπο ή το σώμα σου, δεν έχεις παρά να κάνεις τώρα την κράτησή σου στο Skin & More, στους Αμπελόκηπους με 15% έκπτωση!

Πέμπτη, 4 Ιουλίου

Nailogy – Καισαριανή – έκπτωση 20%

You’ve got nails by RAF – Μαρούσι – έκπτωση 10%

Ανακάλυψε το Summer Fusion

Μήπως έφτασε η μέρα για νύχια; Τhursday is the new Saturday, οπότε όλο και κάτι μπορεί να κανονίσεις. Κλείσε ραντεβού στο Nailogy, στην Καισαριανή με έκπτωση 20%,

Ανακάλυψε το Summer Fusion

ή στο You’ve got nails by RAF, στο Μαρούσι με έκπτωση 10%. Εδώ το μότο τους είναι: ”Dream of it and we nail it!”, οπότε ξέρεις τι να περιμένεις! 😉

Παρασκευή 5 Ιουλίου

Angelopouloshair Βrazilian Keratin Experts – Πειραιάς – έκπτωση 10%

Κukujari – Γαλάτσι – έκπτωση 10%

Αν αυτή τη μέρα βρίσκεσαι στην περιοχή του Πειραιά, μη χάσεις την ευκαιρία να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο Angelopouloshair Βrazilian Keratin Experts, με έκπτωση 10%.

Μπορείς φυσικά, να επιλέξεις και το Κukujari στο Γαλάτσι, να περιποιηθείς τα άκρα σου και να κάνεις ένα δροσιστικό διάλειμμα από την καθημερινότητα, με έκπτωση 10%!

Σάββατο 6 Ιουλίου

Naloo Beauty Bar – Περιστέρι – έκπτωση 10%

Sweet Candies Nails – Ν. Σμύρνη – 10% έκπτωση

Και φτάσαμε πια στο Σάββατο και στην τελευταία μέρα που μπορείς να ζήσεις το Summer Fusion! Για το τέλος λοιπόν, κρατήσαμε δύο εξίσου αγαπημένα καταστήματα, το Naloo Beauty Bar, στο Περιστέρι με έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες του 10%

και το Sweet Candies Nails, στη Ν. Σμύρνη με 10% έκπτωση που θα σε περιποιηθούν και θα σε φροντίσουν μοναδικά!

H διαδικασία για να κλείσεις ραντεβού και να δοκιμάσεις τις δύο ολοκαίνουριες γεύσεις Fuzetea, είναι απλή. Πραγματοποιείς την κράτησή στο κατάστημα που σε εξυπηρετεί κι η έκπτωση υπολογίζεται αυτόματα στο συνολικό ποσό. Επόμενο βήμα, να επισκεφτείς την επιχείρηση που επέλεξες και να ανακαλύψεις το Summer Fusion!