Τα χρώματα στα νύχια μας για την άνοιξη!

Φέρε την άνοιξη κοντά στα νύχια σου!

Οι κρύες, ψυχρές θερμοκρασίες μπορεί να μην μας έχουν εγκαταλείψει εντελώς, αλλά τουλάχιστον έχουμε αρχίσει να αισθανόμαστε ότι πλησιάζουμε στην άνοιξη.  Ευτυχώς σε λίγο καιρό οι ηλιόλουστες μέρες θα δώσουν έναν υπαινιγμό φωτεινότητας στην ζωή μας.

Η αλλαγή στις εποχές σημαίνει και την αναπόφευκτη αλλαγή στα προϊόντα ομορφιάς, όταν μιλάμε μάλιστα για άνοιξη, είναι η καλύτερη στιγμή για να ζωντανέψουν οι αποχρώσεις στα  βερνίκια νυχιών που έχετε στη συλλογή σας.

Κρατήστε λοιπόν σημειώσεις σχετικά με τα χρώματα που θα πρέπει να τολμήσετε να δοκιμάσετε φέτος. Μόλις δείτε τις πρώτες ακτίνες φωτός να ξεπροβάλλουν από το παράθυρο.

Οι λεπτές νότες του κίτρινου, οι τολμηρές αποχρώσεις του μπλε και το βασιλικό τέλειο μωβ χρώμα είναι εκείνα που θα σας κάνουν να καμαρώνετε για τα άκρα σας. Εμείς σαν δίνουμε την κατάλληλη έμπνευση με τις παρακάτω αποχρώσεις!

Εμείς σας προτείνουμε 10 αποχρώσεις νυχιών για να διαλέξετε ανάλογα με το χρώμα του δέρματος σας, την διάθεση & την προσωπικότητα σας! Όποια απόχρωση και να διαλέξετε φροντίστε μόνο να σας κάνουν να χαμογελάτε! 🙂

runway-nails-bright-berry-600x600

runway-nails-canary-yellow-600x600

runway-nails-champagne-gold-600x600

runway-nails-classic-red-600x600

runway-nails-dusty-rose-600x600

runway-nails-light-blue-600x600

runway-nails-pearl-white-600x600

runway-nails-royal-blue-600x600

runway-nails-soft-lavender-600x600

runway-nails-tangerine-600x600

Εάν πήρες την έμπνευση που χρειαζόσουν μπορείς να κλείσεις τώρα το επόμενο ραντεβού για μανικιούρ! Τα καλύτερα nail bar βρίσκονται δίπλα σου!