Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με το look “LA LUNA” !

Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ LA LUNA by INGLOT

Τα Χριστούγεννα είναι πιο μαγική εποχή του χρόνου και απέχουν μόνο λίγες μέρες! Αν όμως εσείς ακόμα αναρωτιέστε πιο θα είναι το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ σας, η INGLOT έχει την απάντηση με την πιο εντυπωσιακή πρόταση! Με έμπνευση από τα αστέρια του ουρανού και τη λάμψη των εορτών, δημιουργεί ένα glamorous βραδινό look βγαλμένο από τις πασαρέλες και με έντονες αναφορές στη δεκαετία του 80!

Το βασικό στοιχείο στο look “ La Luna” είναι μία αλαβάστρινη επιδερμίδα, που όμως έχει τονισμένα και  έντονα μάτια, με παραμυθένια στοιχεία glitter για λάμψη, ακριβώς όπως ταιριάζει στο φως των Χριστουγέννων και στη χαρά των γιορτών! Αλλά και σύμφωνα με το όνομα του look που μας θέλει τόσο φωτεινές μέσα στην εορταστική νύχτα όσο το φεγγάρι από το όποιο παίρνει το όνομα του.

Για να πετύχετε το οποιοδήποτε επιτυχημένο make-up look θα πρέπει πρώτα να φροντίσετε ώστε να έχετε μία καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αυτή είναι η πιο σημαντική κίνηση, για να αναδεχθεί κάθε προϊόν, αλλά και για να είσαστε ακόμα πιο λαμπερή και φρέσκια!

Σε ότι αφορά το Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ “LA LUNA” look τα βήματα είναι απλά και η INGLOT φροντίζει με τα καλύτερα υλικά να το αποκτήσουμε. Δεν έχετε λοιπόν παρά να κάνετε ένα κλικ στο site της εταιρείας και να αποκτήσετε όλα όσα θα χρειαστείτε για να γίνεται η πρωταγωνίστρια των φετινών Χριστουγέννων. Θα βρείτε ακόμα πληροφορίες βήμα-βήμα για το πώς θα δημιουργήσετε το συγκεκριμένο ύφος.

Εδώ θα βρείτε το look LA LUNA

Η INGLOT είναι γνωστή για την ποιότητα της , αλλά και για τις καταπληκτικές της τιμές, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο θελκτική σε όλες μας. Αφού μπορούμε  να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα επάνω μας  κάθε στιγμή και ειδικά την εποχή των εορτών γρήγορα, εύκολα, οικονομικά και με προϊόντα που μας χαρίζουν εξαιρετικό αποτέλεσμα και ποιότητα όλα σε ένα!

Μπορείς ακόμη να κλείσεις online ραντεβού για μακιγιάζ στα καταστήματα

INGLOT – Χαλάνδρι

INGLOT – The Mall Athens

INGLOT – Athens Heart Mall

INGLOT – Γλυφάδα 

INGLOT – Metro Mall

INGLOT – Athens International Airport

Καλές γιορτές με λάμψη από εμάς και την αγαπημένη μας INGLOT !